Γιορτή για τον εορτασμό των Χριστουγέννων με τα 3 ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου .




Στης 21/12/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δημου Ξηρομέρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό Γυμναστήριο του Αστακού γιορτή για τον εορτασμό των Χριστουγέννων με τα 3 ΚΔΑΠ του Δήμου.
Η γιορτή περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων , χριατουγεννιάτικα ήθη και έθιμα, καλαντα, θεατρικά, κουκλοθέατρο, χορευτικά, χριστουγεννιάτικο πάρτυ με face painting και animateur.
Η εκδήλωση περιλάμβανε χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές απο τα τρια ΚΔΑΠ, τα οποία δινονταν σε συμβολική τιμή για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο συγχωριανός μας Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης, στο χαιρετισμό του τόνισε οτι η πρώτη κοινή εκδήλωση των 3 ΚΔΑΠ δίνει ένα ξεχωριστό τόνο στην περιοχή καθώς περιέχει μια προσπάθεια των εκπαιδευτικών να συνεργαστούν όλα τα παιδιά της περιοχής του Ξηρομέρου, να γιορτάσουν, να χαρούν και να ζήσουν όμορφες Χριστουγεννιατικες στιγμές. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η κοινωφελής επιχείρηση ανέλαβε να δημιουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο στον Αστακό που θα λειτουργήσει απο το Σάββατο 22/12/2018 μέχρι και Κυριακή 6/1/2019 απο ώρα 12 μεχρι 20:00 και θα περιλαμβάνει τρενάκι, παγοδρόμιο και Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για διάφορες δράσεις.
Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χρόνια πολλά.



Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομερου,




Σχόλια