Η Πόλη του ΑΣΤΑΚΟΥ ξανά στο βάθρο των νικητών στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!! Με 5 αθλήτριες κατέκτησε 4 μετάλλια και μια 5η θέση ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ!! 1 ΧΡΥΣΟ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΝΟΤΊΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ!!


*ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, η ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα του Χρήστου.
*ΑΣΗΜΕΝΙΟ, η ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα του Ιωάννη.
*ΧΑΛΚΙΝΕΣ, η ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα του Ιωάννη και η ΜΑΚΡΗ Σοφία του Ιωάννη.
*5η ΘΕΣΗ, Η ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα του Νικολάου.

             Πρωταγωνίστησαν τα Κορίτσια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία "Kim E Liu, Ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Τ.Α.Ν.Ε.) στις 21-23 Δεκεμβρίου 2018 μετατρέποντας το, σε μεγάλη γιορτή στην οποία συμμετείχαν 1660 Αθλητές, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Λαμία, έως τα Δωδεκάνησα και τη μακρινή Κρήτη, δίνοντας ραντεβού στοΟλυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα προκειμένου να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ...........       Μιλάμε για το 10ο φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι», στο οποίο η αριθμητική συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, πιστοποιώντας την μεγάλη ανοδική πορεία του Ολυμπιακού Αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, το οποίο να σημειώσουμε ότι αριθμητικά, βρίσκεται στην πρώτη θέση στα Μαχητικά Αθλήματα, και στα Ατομικά αθλήματα παγκοσμίως.

      Παρών ο Αστακός και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός με ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, τα οποία είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση και καλή προετοιμασία,φέρνοντας στην πόλη μας 4 μετάλλια και μια 5η θέση.

      Είναι μια ακόμη επιτυχία για τον δραστήριο ΚΈΝΤΑΥΡΟ και την πόλη του Αστακού. Αυτή τη φορά ξεχωριστή, γιατί όλα αυτά τα κορίτσια είναι κάτω από 12 ετών, πράγμα που μας γεμίζει με αισιοδοξία, αφού η αγωνιστική τους πορεία στην ουσία τώρα αρχίζει.

        Έτσι το 2018, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ αφού ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά από πλευράς μεταλλίων, εκδηλώσεων, όπως επίσης και από πλευράς εγγραφών νέων παιδιών, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, και στα 2 Αθλήματα που καλλιεργεί,  το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και το KICK BOXING.
           Ευχόμαστε και το 2019 που έρχεται σε λίγο, να βρει τον ΚΈΝΤΑΥΡΟ αλλά και τα άλλα σωματεία της πόλης μας, στην κορυφή του Αθλητικού Χάρτη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάκριση τους.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΙΡΉΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Σχόλια