Κεραυνοί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ κατά ΚΩΣΤΑ ΛΑΪΝΑ: "'Οποιος ανεξαρτοποιείται πρέπει να παραδίδει την έδρα του, στην παράταξη που τον εξέλεξε"

              Η χθεσινή ανεξαρτοποίηση του κ. Κώστα Λαϊνά απο την παράταξη του δημάρχου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Αποστόλη Πανταζήο οποίος σε ανακοίνωση-απάντηση τονίζει ότι: "'Οποιος ανεξαρτοποιείται πρέπει να παραδίδει την έδρα του, στην παράταξη που τον εξέλεξε" και αναλυτικά αναφέρει: 

Αγαπητέ Κώστα, 
      Καταρχάς να ευχηθώ για τις Άγιες ημέρες, Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία σε εσένα την οικογένεια σου και όλους τους συνδημότες μας
   Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας απο το 2013 έως και σήμερα.

     Αναμφισβήτητα υπήρξες βασικό στέλεχος της παράταξης μας 'Δυνατό Ξηρόμερο' και της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλούνη, μια συνεργασία 5 ετών.
   Από την θέση του Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου για 2,5 Χρόνια οπου σε τίμησε η παράταξη και ο Δήμαρχος και σχεδόν 5 χρόνια Δημοτικός σύμβουλος, έδωσες και εσύ τον δικό σου αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολος. Διαχειρίστικες δύσκολα θέματα του Δήμου, της καθημερινότητας, πολιτισμό,  αθλητισμό, καθαριότητα, ύδρευση κτλ, με τον τρόπο σου διαχειρίστηκες μέρος των οικονομικών του Δήμου υπό  δύσκολες συγκυρίες, στάθηκες δίπλα στον Δήμαρχο, τον αναπληρωσες όταν χρειάστηκε, ήσουν πάντα θετικός, δεν ψήφισες ποτέ όχι πάντα με το ήθος που σε διακατέχει, γι'αυτό και ο Δήμαρχος σε σεβάστηκε και δεν σου χάλασε ποτέ χατίρι. 
     Εχεις και εσύ τη δική σου θέση στην όποια επιτυχία η ατυχία της Δημοτικής Αρχής.........

 
             Ακόμη και όταν εγώ ήρθα σε σύγχυση με τον Δήμαρχο για κάποια θέματα όπου ψήφισα όχι, εσύ με λογική και σύνεση φρόντισες να με συμβουλεύσεις και να σταθείς ξανά δίπλα στη Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου.

           Να σε ευχαριστήσω επίσης για την χθεσινή θετική σου ψήφο στα πολύ σημαντικά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, Τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμό 2019 όπου ο Δήμος πάλι και με την δική σου ψήφο και όλων των συμβούλων που ψήφισαν θετικά, θα συνεχίσει να λειτουργεί. 
Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σου, θα περίμενα να ψηφίσεις 'ΟΧΙ' διότι θεωρώ περίεργο να διαφωνώ αλλά και να συμφωνώ συνάμα. 

          Με εκπλήσσει η ανεξαρτητοποίηση σου, θα περίμενα με το ηθος που σε διακατέχει και την πολιτική σου πορεία να παραιτηθείς από Δημοτικός Σύμβουλος και να παραδώσεις την έδρα στην παράταξη που σε εξέλεξε, όπως έκαναν πολλοί άλλοι συνάδελφοι στο παρελθόν, εκεί όπου δηλαδή ανήκει. "Η ηθική λεει πως η θέση παράμενει στην παράταξη". 

            Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα συμβουλεύσει εσένα, μιας που είσαι πολύ πιο παλιός με τουλάχιστον μία 25ετια στα κοινά, σε διάφορες παρατάξεις και από διάφορες θέσεις.
          Είναι βέβαιο ότι η εμπειρία και θα έργα σου θα φανούν χρήσιμα στην 'ΝΕΑ' παράταξη που επιλέγεις να συνεργαστείς παρόλο που εκεί παρουσιάζεται το καινούργιο, σίγουρα κάπου θα χωράει και το παλιό,  άλλωστε η εκλογή και το αποτέλεσμα μετράει όπως όλα δείχνουν. (υπάρχει και το botox καθώς και το lifting ανάλογα τι βολεύει).

Υ.Γ: Αναμένεται μία και τελευταία ακόμη παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση, μετά την 9ατη  Ιανουαρίου 2019 όμως, μην χαθεί και ο μισθός......

'""""Πρόσεχε όταν εξορκιζεις τους δαίμονες σου, μην πετάξεις ο,τι πιο καλό έχεις μέσα σου. Νίτσε"""" (όχι Νίτσα)😊

Φιλικά, 
Απόστολος Ν. Πανταζής 

http://xiromeronews.blogspot.com/2018/12/blog-post_642.html

Σχόλια