Το νέο Δ/Σ του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κόροντα'' Ξανά πρόεδρος ο Ταξιάρχης Αλ.Σάββας

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κόροντα " πραγματοποιήθηκε  σήμερα 16/12/2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ ( Πατησίων 5 ) η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου.

Με θέματα ημερησίας διάταξης: 


α)Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Δ. Σ. Από 11/11/2017 έως 16/12/2018, 
β) εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. και αντιπροσώπου στην Ο.Π.ΣΥ.Ξ.
Στη Γ.Σ. υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, πρόεδρος της Γ. Σ. για την διεύθυνση των εργασιών εκλέχτηκε ο Αλέξανδρος Σάββας.
Αμέσως μετά διάβασε τον Διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος Ταξιάρχης Σάββας και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, τον οποίο διάβασε ο ταμίας Γεράσιμος Σπ. Ζορμπάς. Στη συνέχεια η Ελένη Βασ. Σάββα διάβασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.
Μετά τα μέλη του Συλλόγου ζητούσαν κι έπαιρναν το λόγο από τον πρόεδρο κι έκαναν παρατηρήσεις πάνω στους απολογισμούς, καθώς και προτάσεις που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και το χωριό.
Συγκεκριμένα μίλησαν: ο Αλέξανδρος Σάββας, ο οποίος πρότεινε να γίνει η χοροεσπερίδα στης 24/2/2019 την Κυριακή το μεσημέρι, να γίνει η επίσκεψη στο θωρηκτό " Αβέρωφ ", που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, να συνεχιστεί η έκδοση της εφημερίδας " Χρυσοβιτσάνικα Νέα ", να σταλούν δώρα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβίτσας και στο διάλογο που άρχισε ε’ νοψει δημοτικών και κοινοτικών εκλογών για τα προβλήματα του χωριού, ο σύλλογος μας να προτείνει ως βάση συζήτησης το σχετικό υπόμνημα που έστειλε στον Δήμαρχο Ξηρομέρου.
Ο Κώστας Γεωργούλας, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, μετέφερε στη Γ. Σ. το χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη κι ενημέρωσε τα μέλη για τα προβλήματα που προωθήθηκαν για επίλυση στο Δήμο και για το μεγάλο έργο που επιτέλεσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου στην οποία προΐσταται. Αμέσως μετά τέθηκαν σε ψηφοφορία κι εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός κι ο Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. . Μετά το πέρας των εργασιών της Γ. Σ
Η εφορευτική επιτροπή διενήργησε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπου στην Ο.Π.ΣΥ.Ξ.




Συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως μετά και έχει ως εξής:

Πρόεδρος :Ταξιάρχης Σάββας,
Αντιπρόεδρος :Σπύρος Αθ. Ράπτης
Γενική Γραμματέας: Καλλιρρόη Γεωργούλα
Ταμίας: Γεράσιμος Σπ. Ζορμπάς
Υπεύθυνος Δημοσίων  Σχέσεων: Μιρέλα Χαντζή
Σύμβουλοι: Αλέξανδρος Σάββας, Κώστας Ευστ. Κοντής
και αντιπρόσωπος για την Γ. Σ. της ΟΠΣΥΞ εκλέχτηκε ο Θεόδωρος Γεωργούλας
και για την εξελεγκτική επιτροπή η Κατερίνα Κρανιώτη , η Ελένη Σάββα και ο Νίκος Ταρκαζίκης.













 






Σχόλια