Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην ΑΣΤΑΚΟ

του Χρήστου Μπόνη* 

Καλησπέρα σε όλους
     Όπως γνωρίζετε σε λίγες ημέρες (ή εβδομάδες) η Εθνική Τράπεζα μας "αποχαιρετά" από τον Αστακό. Όπως αντιλαμβάνεσθε το πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για τον Αστακό αλλά και για όλους όσους μένουν στα γύρω χωριά της ευρύτερης περιοχής και εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο κατάστημα της τράπεζας.
        Ο σύλλογος Αστακιωτών εντός των προσεχών ημερών θα προβεί σε κάποιες ενέργειες και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους, φορείς και την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών καθώς και με φυσικά πρόσωπα (βουλευτές, δημάρχους, πρ. βουλευτές, πρ υπουργούς, κ.α.) έχοντας σαν κύριο και μοναδικό στόχο την παραμονή του καταστήματος στον Αστακό........     Ζητάμε από όλους εσάς να συμπαρασταθείτε στο κάλεσμα μας (όποιο και αν είναι αυτό) και με την συμμετοχή σας να καταφέρουμε να αλλάξουμε την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας. 
        Αύριο ίσως γίνει μια πρώτη συνάντηση με κάποιους φίλους Αστακιώτεςγια να δούμε και να βρούμε το πλαίσιο των κινητοποιήσεων μας.

*Φωτορεπόρτερ, Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Αστακιωτών

Σχόλια