Αποχωρεί ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση

Με διαζύγιο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μαξίμου.
«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα μου. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα,ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. αποχωρούν από την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος...........


Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά σε λίγο κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» 
Το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. έρχεται την ώρα που η διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών ολοκληρώθηκε από τη Βουλή των Σκοπίων και έως το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
Π. Σκουρλέτης: Ενδεχόμενη άρση εμπιστοσύνης του Π. Καμμένου δεν δημιουργεί ανατροπές
«Ακόμη και μια ενδεχόμενη άρση της εμπιστοσύνης εκ μέρους του κ. Καμμένου στη σημερινή κυβέρνηση δεν θα δημιουργήσει ανατροπές. Διότι και πάλι φαίνεται ότι εξασφαλίζεται απόλυτη πλειοψηφία εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου», υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
«Οι μέχρι τώρα δημόσιες δηλώσεις χώρων, βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει πλέον αυτή η απαιτούμενη πλειοψηφία έτσι ώστε να επικυρωθεί αυτή η Συμφωνία και από το ελληνικό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης.
http://www.efsyn.gr/

Σχόλια