Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτισε τον Δημήτρη Σιούφα (pics)

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία ήταν παρούσα στην κηδεία του
Πλήθος απλού κόσμου αλλά και πολλοί πολιτικοί έδωσαν το παρών στην κηδεία του Δημήτρη Σιούφα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη Αθηνών. 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Νίκος Βούτσης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν μερικοί μόνο απ' όσους είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο της Βουλής και σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. 
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
Κηδεία Σιούφα
«Αποχαιρετούμε σήμερα, με αισθήματα οδύνης, τον Δημήτρη Σιούφα στο στερνό του ταξίδι. Τα λόγια του αποχαιρετισμού είναι σίγουρα φτωχά, και η ατμόσφαιρα της λύπης πολύ βαριά για να επιτρέψουν ανώφελη μακρηγορία και λόγους τυπικούς. Αφήνω, λοιπόν, τα συναισθήματά μου ελεύθερα να παρακάμψουν κάθε μορφή πρωτοκόλλου και περιορίζομαι στα εξής λίγα λόγια, από καρδιάς. Αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Σιούφα ως πραγματικό Άνθρωπο, ως Ευπατρίδη Πολιτικό και ως ειλικρινή Φίλο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Προκόπης Παυλόπουλος στον επικήδειό του. 
«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του... Εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο, επί χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και ξεχωριστό άνθρωπο, Δημήτρη Σιούφα. Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον, κερδίζοντας το σεβασμό των συναγωνιστών και την εκτίμηση των πολιτικών του αντιπάλων. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», ήταν τα λόγια του Κώστα Καραμανλή
https://www.ethnos.gr

Σχόλια