Συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2019 στο Δήμο Ξηρομέρου


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου δηλώνει αρωγός στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2019 που έχουν προγραμματιστεί  στον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα, η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου και με τη συμμετοχή των 3 ΚΔΑΠ του Δήμου μας (Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας) και με την στήριξη της οικογένειας του Απόστολου Ν. Πανταζή, θα διοργανώσει Αποκριάτικο (μασκε) Party, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Νέο Κλειστό Γήπεδο Μπασκετ και ώρα 5:30 μ.μ. με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά και τους μεγάλους (ανιματερ, face painting, μουσικη με dj, φαγητό, χορό κ.α.) και με ελεύθερη είσοδο για όλους τους γονείς με τα παιδιά τους.

Επίσης, θα συμμετέχει στην Παρέλαση των Αρμάτων στο Αστακιώτικο Καρναβάλι 2019 με το γκρουπ «ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ» από το ΚΔΑΠ Φυτειών και «ΠΙΤΖΑΜΟΗΡΩΕΣ» από το ΚΔΑΠ Αστακού, όπου οι στολές θα δανειστούν δωρεάν σε όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ.
Επιπλέον, το ΚΔΑΠ Κανδήλας θα συμμετέχει στο Καρναβάλι της Κανδήλας με το γκρουπ «Στρουμφάκια», όπου και εκεί οι στολές θα δανειστούν δωρεάν στα παιδιά.
Να σημειωθεί ότι και τα (3) τρια γκρουπ θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα άρματα στο Καρναβάλι Αστακού και Κανδήλας.

Ακόμη, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα λειτουργήσει  υποστηρικτικά στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, καθώς θα αγοράσει και θα διαθέσει τα γλυκίσματα και τα αποκριάτικα που μοιράζουν τα γκρουπ στον κόσμο κατά την διάρκεια της παρέλασης του καρναβαλιού.
Παράλληλα, θα φροντίσει για το κέρασμα όλων των συμμετεχόντων παιδιών από τα ΚΔΑΠ μετά το πέρας της παρέλασης του Καρναβαλιού, καθώς και για την δωρεάν μεταφορά τους στον Αστακό, τόσο για το αποκριάτικο πάρτυ όσο και για το καρναβάλι.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με σκοπό την χαρά και την διασκέδαση των παιδιών σας, αλλά και γενικότερα να είστε συνοδοιπόροι μας στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον τόπο μας κατά τη διάρκεια των Αποκριών.
Σας περιμένουμε!


Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου
                     Ο Πρόεδρος

              Γεωργούλας Κων/νος

Σχόλια