Με επιτυχία το 3ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού ΑΣΤΑΚΟΥ - Ποιά παιδιά προκρίθηκαν στα τελικά!            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αστακού, το οποίο διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού.
      Αναλυτικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού ενημερώνει: 

                Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου το3ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αστακού με τη συμμετοχή 37 μαθητών.                               Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την υπομονή τους και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους για το σκάκι, που έχει πλέον κερδίσει μικρούς και μεγάλους τον Αστακό............           Ευχαριστούμε επίσης το Δημοτικό Σχολείο για την παραχώρηση των αιθουσών, καθώς και τους διαιτητές Γρηγόρη Κολοβό, Σωτήρη Κακαρούνας Ντεμίρη Βαγγέλη, Καρανίκα Μάκη και Άρη Σκάνδαλο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μπάμπη Τζότζολη, δάσκαλο των παιδιών, εμπνευστή του πρωταθλήματος και εγγυητή της αξιοπιστίας του. Και του χρόνου! Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή!

Όσον αφορά τις διακρίσεις των μαθητών-μαθητριών είχαμε τις παρακάτω:
         Αγαπητοί γονείς και μαθητές, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τα ονόματα των μαθητών που προκρίθηκαν στο 3ο Σκακιστικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αστακού, ώστε να συμμετέχουν στους Τελικούς Σκακιστικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαρτίου 2019 στο Αγρίνιο. 
            Οι προκρίσεις αφορούν στα παιδιά του Δημοτικού. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου μπορούν να συμμετέχουν όλα!
Συγχαρητήρια και πάλι και πάντα νίκες!

3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ 2019

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΣΟΥΡΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΑΚΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΟΛΟΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΡΕΝΙΑ

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
Σχόλια