ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο θα προβληθεί η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» στο Action24 που γυρίστηκε στη ΒΟΝΙΤΣΑ

Το Σάββατο 23/02 στις 19:00, από το Action24 και σε 13 ακόμη τηλεοπτικούς σταθμούς, θα απολαύσουμε στις τηλεοράσεις μας, την εκπομπή τουΒασίλη Αδαμίδη «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» η οποία έχει γυριστεί στηΒΟΝΙΤΣΑ και στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.           Το Σάββατο 23/02 στις 19:00, από το Action24 και σε 13 ακόμη τηλεοπτικούς σταθμούς, θα απολαύσουμε στις τηλεοράσεις μας, την εκπομπή τουΒασίλη Αδαμίδη «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» η οποία έχει γυριστεί στηΒΟΝΙΤΣΑ και στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. 

ΔΕΙΤΕ και το τρέιλερ της εκπομπής...

Ας δούμε μια περιγραφή της εκπομπής που θα δούμε το Σάββατο μέσα απο το site metinkouzina: 
Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα μαζί με PhoneClub.gr (Χαριλάου) στην τοποθεσία Βονιτσα........▪Πόσοι έχετε ακούσει για το πανέμορφο γραφικό νησάκι της Κουκουμίτσας!-Πόσοι έχετε ακούσει για το καλύτερα διατηρημένο εμβληματικό της Κάστρο!
▪Πόσοι έχετε ακούσει για τις Ιαματικές πηγές Κορπή! -Για το Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου! -Τις περίφημες Γαρίδες του Αμβρακικού! -Τα στενά λιθόστρωτασοκάκια, τους φιλοξενους ανθρώπους και την νησιώτικη ατμόσφαιρα! 
▪Σωστά καταλάβατε, όλα αυτά συμβαίνουν στην νότια πλευρά του Αμβρακικού στην σαγηνευτικη Βόνιτσα….

▪Όλα τα παραπάνω βεβαίως για εμάς ήταν σημεία αναφοράς και σε αυτά επικεντρωθήκαμε… Ωστόσο σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Γαστρονομία αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς….
▪Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της Λέσχης Αρχιμαγείρων δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου και ιδιαιτέρως την Κα Μαρία Παπαβασιλείου και Βάσω Σιδερά πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα και για τις συνταγές αλλά και την βοήθεια τους στα γυρίσματα. 
▪Τον Ιερέα Πατέρα Χρήστο Βέττα για την φιλοξενία στην Ιερά Μονή του Αγίου Δημητρίου…
▪Τον αντιπρόεδρο της Αμφικτιονίας Ακαρνανών Κο Ντίνο Στυλιανό για τις ιστορικές αναφορές και την ξενάγηση στο Κάστρο. 
▪Τέλος ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνιτσας "η Θεοτόκος" και ιδιαίτερα τους Χοροδιδάσκαλους Ζαρκαδούλα Χριστίνα και Μπίτση Βασίλειο. 
▪Χορεψαν Μπίτσης Βασίλης, Μπουρσινός Δημήτρης, Μάιδας Γιώργος, Νταλταγιάννης Φίλιππος, Μπίντζος Περικλής, Καψοκώστας Αλέξανδρος, Παπαμάρκου Νίκη, Νταλταγιάννη Γεωργία, Κούρτη Λία, Ζαρκαδούλα Χριστίνα, Θεοδώρου Μαρία, Ταράτσαλου Βάγια, Τσαΐκου Πηνελόπη, Κολοφωτιά Ντίνα, Χάχαλου Πάολα, Ζανίκα Δήμητρα.
▪Μια εκπομπή που απλά δεν πρέπει να χάσετε….

▪Αυτό το Σάββατο στις 23/02 στις 19:00 από το Action24 σε 13 ακόμη τηλεοπτικούς σταθμούς και στην Αμερική στο NGTV.
Σχόλια