Απάντηση του Απόστολου Πανταζή στον Λευτέρη Μάτζαρη !!!!!


Λευτέρη Καλημέρα, 
Μιας και δεν έχουμε μιλήσει Να ευχηθώ  καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου.

Θα είμαι σύντομος δεν θα ξοδέψω πολύ από το χρόνο σου μιας που βρίσκεσαι σε περιοδεία καταγράφοντας τα έργα στο Ξηρόμερο. Ελπίζω να βρείς το δρόμο και να μην χρειάζεσαι GPS.

Έφτασε στα χέρια μου μια ανακοίνωση σου απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχόλιο/απάντηση προς τη κοινή συνέντευξη μου με τον κύριο Γαλουνη και μάλιστα λίγα μόλις λεπτά μετά την ανάρτηση τής,κάτι που σαφώς επιβεβαιώνει τα όσα λέμε.

Όπως λες αναμένεται απάντηση από το ΝΕΟ  συνδυασμό...περιμένουμε,,,take your time. 

Αν άκουσες καλά την συνέντευξη που δεν ήταν μονόλογος όπως παραπληροφορείς,γιατί αυτό κάνεις να παραπληροφορείς τον κόσμο θα παρατηρήσεις ότι λέω ξεκάθαρα το εξής:
""Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνει ο αντίπαλος συνδυασμός και ούτε απαντούμε σε γελοιότητες, αλλά κάποιες φορές ισως και να επιβάλλεται έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια.""
Τι θα ήθελες δηλαδή Λευτέρη να γράφετε εσείς και οι εντεταλμένοι σας από τις γνωστές γωνίες από το πρωι μέχρι το βράδυ πετώντας λάσπη  σε όλους και να μένουμε άπραγοι?


Σε πληροφορώ ότι όσο εσείς κατηγορείται ,πετάτε λάσπη, λέτε ψέματα, προσπαθήτε κα σπιλωσετε την δημοτική αρχή και το συνδυασμό μας τόσο κάνετε σαφές στο Λαό του Ξηρομέρου ότι μόνο η σημερινή δημοτική αρχή και ο συνδυασμός μας Δυνατό Ξηρόμερο έχει όραμα, πρόγραμμα και λύσεις κάτι που εσείς μόνο στα βελανίδια βλέπετε.

Κατηγορείτε καθημερινά τη σημερινή δημοτική αρχή για αποτυχία δίχως όμως να δίνεται τις απαραίτητες εξηγήσεις. 
Και ερωτώ εσένα τώρα Λευτέρη, εφόσον η δημοτική αρχή έχει αποτύχει,τη δουλειά έχουν δίπλα σας δύο πρώην αντιδημάρχοι και 5 Χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι του Γαλουνη δίχως ποτέ να διαφωνήσουν μαζί του,τι σας κανει να πιστεύετε οτι θα φέρουν την επιτυχία?μάλιστα ο ένας στενός συνεργάτης του Γαλούνη, αναπληρωτής Δήμαρχος που διαχειρίστηκε πολλές χιλιάδες ευρώ ο ίδιος και τώρα συντάσσει το ψηφοδέλτιο του Νέου συνδυασμόυ.

Μήπως να τον ρωτήσεις να σου πει το λόγο που έφυγε, μήπως να σου πει την αλήθεια για ποιο λόγο εγώ προσωπικά και άλλοι συνάδελφοι με το Δήμαρχο προτείναμε, κρίναμε και  αποφασίσαμε την  καθαίρεση του από Αντιδήμαρχος, μήπως να σου πει για την θετική ψήφο στο προϋπολογισμό,το λόγο? μήπως να σου πει και άλλες του πιλοτικές δραστηριότητές μήπως να σου πει πως κατάφερε να εκλέγει στις προηγούμενες εκλογές, ή μήπως αυτά να μην τα λέμε δε βαριέσαι ρε αδερφέ συνδυασμό να κάνουμε μπας και μπούμε στο Δημαρχείο.... 

Μήπως Λευτέρη  και εσύ οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις για το πούλημα και θανάτωση  του πατριωτικού κινήματος 'Συμπολιτεία Ξηρόμεριτων' όπου μετά την παραίτηση Γεωργαλή για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις  καλύτερα,ανέλαβες την αρχηγία και τώρα πουλάς σε καλή τιμή????
Τι έγιναν τα όσα έλεγες, τι έγινε ο πατριωτισμός που είναι οι αγώνες, έλεγες η Συμπολιτεία είναι εδώ και δίνει αγώνες και θα είναι πάντα εδώ κτλ κτλ κτλ. ΓΙΑΤΙ Λευτέρη τελείωσες  τη Συμπολιτεία γιατί????
Τι άλλαξε?Δεν κατάφερες να πείσεις βλέπεις, δεν μπορείς να πείσεις, απο τις δέκα κουβέντες σου οι 9 είναι ύβρεις.
Εσύ δεν είσαι αυτός που σε κάθε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δίχως να σέβεσαι το θεσμό και τους συναδέλφους σου τρέχεις στην αποκεντρωμένη για καταγγελία- ρουφιάνα? να σταματήσει το κάθε έργο?
Λες ότι είμαστε large,να σας λυπηθούμε και  να σας δώσουμε κανέναν υποψήφιο, Έλεος ρε Λευτέρη σας δώσαμε δύο πρώην αντιδημάρχους μέρος της αποτυχίας.....δεν έχουμε κάτι άλλο διαθέσιμο βολέψου με αυτούς τώρα ούτως ή άλλος τρίτος είσαι. 

Φρόντισε να κρατήσεις καμιά σπίθα στη Συμπολιτεία γιατί να μου το θυμάσαι,στις επόμενες εκλογές του 2023 με τη Συμπολιτεία θα κατέβεις ξανά ,να το θυμάσαι αυτό!
Μήπως Λευτέρη  εσείς εκεί στο νέο οφείλετε να εξηγήσετε στον κόσμο το λόγο αποχώρησης του πραγματικά νέου και άφθαρτου, γνώστη που πραγματικά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, ξέρεις για τον Αλέξη μιλάω. 
Μήπως γενικώς κάτι δεν πάει καλά εκεί και οφείλεται να δώσετε πολλές εξηγήσεις.?

Όσον αφορά τα έργα που ανέφερε ο κύριος Δήμαρχος στη συνέντευξη, είναι εκεί ζωντανά και σε περιμένουν, πάρε τους συνεργάτες σου με φωτογραφικές μηχανές βίντεο κάμερες χτύπα την πόρτα του Δημάρχου κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ και φρόντισε να ενημερωθείς σωστά έτσι έστω να μην παραπληροφορείς και εκτίθεσαι. 

Και να θυμάσαι! την πρώτη Σεπτέμβρη 2019 εγώ θα Προεδρεύσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν έχεις εκλεγεί θα τα λέμε εκεί εάν πάλι όχι κάποιο τρόπο θα βρεις να χωθείς, ξανακαμωμένος το χεις😊😊😊

Σχετικά με τον επίλογο σου "σαν δεν ντρέπεστε'χ που λες έχω να σου πω το εξής:
Δεν έχουμε κάνει κάτι που θα πρέπει να ντρεπόμαστε, ούτε ρουφιάνοι,ούτε προδότες του Έθνους,  ούτε ταγματασφαλίτες είμαστε ούτε καταδότες των Γερμανών ούτε υποστηρικτές της χούντας,ούτε οι οικογένειες μας απέκτησαν  περιουσία από τον Άλη Πάσα, 
Εμένα ο παππούς μου ο Μπάρμπα Τολιας Πανταζής πήγε εξορία φίλε δεν φόρεσε κουκούλες. 
Γι'αυτό λοιπόν και για άλλα πολλά γνωστά στους Αστακιωτες  παλιέ μου γείτονα, οι ντροπές και οι γάνες στα δικά σου μούτρα. 


Χαιρετισμούς, 
Απόστολος Ν Πανταζής 

Σχόλια