Η βράβευση του Απόστολου Νικ. Πανταζή απο τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου Τα Κόροντα !!!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» αποφάσισε, ομόφωνα, να βραβεύσει στην σημερινή μας εκδήλωση το εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας, τον Απόστολο Πανταζή, επιχειρηματία,πρώην αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξηρομέρου για τους εξής λόγους:
Ο Απόστολος Πανταζής είναι συγχωριανός μας. Είναι γιος του Νίκου Πανταζή και της Θεόδωρας Μπαρμπαρουση.
Η μητέρα του Πατέρα του Πανωραία Σταύρου Φατσιλετου κατάγεται από την ιστορική οικογένεια Φατσιλέτου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χρυσοβιτσά
Ο Γιάννης Φατσιλέτος συμμετείχε στην επανάσταση του 1821 και μάλιστα ο γιος του Στάθης σκοτώθηκε στην έξοδο του Μεσολογγίου.
Οι γονείς του Πατέρα του Απόστολου έμειναν για πολλά χρόνια στο χωριό και σώζεται το τοπωνύμιο «Στου Πανταζή», που αφορά προικώο ακίνητο.
Ο Απόστολος Πανταζής, τιμώντας την καταγωγή του, ζήτησε να γίνει μέλος του συλλόγου μας, να καλείται σ’ όλες τις εκδηλώσεις και να του στέλνεται και η εφημερίδα μας.
Μέχρι σήμερα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας και βοήθησε πολλές φορές οικονομικά το σύλλογό μας και συγκεκριμένα πέρυσι στη χοροεσπερίδα έδωσε 1.500 ευρώ και άλλες τρεις φορές βοήθησε τις εκδοτικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας, προσφέροντας από 1000 ευρώ κάθε φορά.
Τον ευχαριστούμε θερμά γιατί απ’ τη μακρινή Νιγηρία που έχει τις επιχειρήσεις του, θυμάται τον τόπο της καταγωγής του κι ενδιαφέρεται και στηρίζει το Σύλλογό μας, όταν παραστεί ανάγκη.
Επίσης ο Απόστολος Πανταζής βοήθησε οικονομικά τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο του χωριού μας δύο φορές και την Κοινότητα Χρυσοβίτσας, στην οποία δώρισε ένα λαπ τοπ.
Τέλος βοήθησε πολλές φορές κι άλλους φορείς της περιοχής μας όπως:
Το Δήμο Ξηρομέρου, στον οποίο δώρισε οικόπεδο για την επέκταση του Νεκροταφείου Αστακού
Την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Αστακού με διάφορες δωρεές.
Χρηματοδότησε τον Αίολο, την ομάδα μπάσκετ, με αποτέλεσμα ν’ ανέβει στην Α-2 κατηγορία κι εξακολουθεί να ενισχύει την ομάδα νέων του Αιόλου
Χρηματοδότησε τον Ηρακλή, την ομάδα ποδοσφαίρου του Αστακού
Βοήθησε οικονομικά στην κατασκευή του παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού
Συμμετέχει σαν μόνιμος χορηγός στο Ναυτικό Αθλητικό ΄Ομιλο Αστακού (Ν.Α.Ο.ΑΣ)
Χρηματοδότησε το σύλλογο Βλιζιανών για την κατασκευή δρόμου προς την Αγία Παρασκευή
Χρηματοδότησε το κέντρο υγείας Αστακου για τη λειτουργία του ακτινολογικόυ τμήματος και βελτίωση του ασθενοφόρου. Βρέθηκε πολλές φορές δίπλα σε απλους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια του.
΄Εκανε και συνεχίζει να κάνει πολλές άλλες αγαθοεργίες και είναι αγαπητός στην κοινωνία.
Πιστεύουμε ότι με την όλη συμβολή του δείχνει μεγάλη αγάπη για το χωριό μας και τους φορείς της περιοχής κι ότι είναι συνεχές το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την προβολή του χωριού μας και την καλή πορεία του συλλόγου μας και για τους λόγους αυτούς τον βραβεύει για την προσφορά του.
     ΣΥΝΔΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ 


Σχόλια