Μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το Μεσολόγγι από χθες το βράδυ, για να παραστούν στην πρώτη κοινή κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η πόλη του Μεσολογγίου γέμισε από πανέμορφες μηχανές από χθες το βράδυ και τα μέλη των λεσχών βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μεσολόγγι.
Οι λέσχες ΜΟΤΟΛΕΑ, ΑΧΛΕΜΟ208, ΛΕΜΟΚΑ, ΣΥΜΟΛ, ΛΕΜΟΤΑ, VSTROM Αιτωλ/νίας- Αχαίας, ΦΙΛΜΟΤΕ, ΛΕΜΑΘ, ΝΑΥΠAKTOY και Μεσολογγίου έκοψαν για πρώτη από κοινού την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Φέτος την πραγματοποίηση και την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η λέσχη Μεσολογγίου η οποία αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι μπορεί να διοργανώσει άρτιες εκδηλώσεις με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος τους οποίους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΛΕΣΧΗΣ Μεσολογγίου κ. Γιώργος Ντίνιας για την παρουσία τους αλλά και για την στήριξη που προσφέρουν προς την λέσχη.
Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
onairnews.gr

Σχόλια