Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Μπαμπινιώτες στο ετήσιο χορό του Συλλόγου (φωτο)




Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», το Σάββατο  02/02/2019  στο κέντρο διασκέδασης ''ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ'' στη Δάφνη Αττικής .

 Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν τις πρώτες πρωινές ώρες  με λαϊκά -νησιώτικα τραγούδια και με την παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Δάμου,το Ναπολέων Δάμο τον νεότερο  & τον Δημήτρη Τζουμερκιώτη στο τραγούδι .

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κυριαζής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. 
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει Σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:  
Ο  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου & υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Κομπλίτσης, π. Δήμαρχος  και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος ,ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς ,ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας Δημήτρης Μπολίκας ,από το Σύλλογο Απανταχού Ξηρομεριτών ο Μάκης Ζορμπάς   το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας Ελευθερία Ζώζου, από το Φωστήρα Καισαριανής ο Γ.Γραμματέας Ηλίας  Σαλευρής & ο προπονητής Κων/νος Γαλανής. 
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 




 














 



 



 




 















 
















 




































 






















 








 













































 









Μπαμπίνη ΙΝ

Σχόλια