ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Παράδοση τροφίμων στα συσσίτια της εκκλησίας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ –ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση: οδός Κυριαζή – Τ.Κ. 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
2641-0-22425, e-mail: i.p.a.akarnanias@gmail.com 

Αγρίνιο 08/02/2019
Δελτίο τύπου

Θέμα: Παράδοση τροφίμων σε συσσίτια και κοινωνικό παντοπωλείο.

           Πιστή στο ραντεβού με την προσφορά και την αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ήταν για μια ακόμη χρονιά η τοπική μας διοίκηση.  Σήμερα είχαμε την παράδοση των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 3ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου.....        Όπως κάθε χρόνο τα τρόφιμα μοιράστηκαν στα συσσίτια της εκκλησίας και το κοινωνικό παντοπωλείο στο Αγρίνιο. Πέραν των τροφίμων, στα συσσίτια δόθηκαν και δωροεπιταγές  αξίας 750 ευρώ από επιχειρήσεις χορηγούς του τουρνουά.  Οι επιταγές αυτές δόθηκαν για μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα που χρειάζονται, την στιγμή που τα χρειάζονται, για να καλύπτουν τις ανάγκες  του συσσιτίου.
    Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για μία ακόμη χρονιά στην διοργάνωση και στην επιτυχία του τουρνουά
 Στον δήμο Αγρινίου και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Παπαναστασίου,  τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Γκρίζη Νίκο που για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα μας. Ο δήμος Αγρινίου φέτος συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο τουρνουά καλύπτοντας μεγάλο μέρος του κόστους. Στην ακτίνα εθελοντισμού του δήμου μας, την υπεύθυνη κα. Μακρή Ανθούλα  και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. Στιςεπιχειρήσεις της πόλης μας που κάθε χρόνο στηρίζουν την πρωτοβουλία μας αυτή με τις χορηγίες τους. Όλους όσους βοήθησαν στην διάθεση των εισιτηρίων και όλους αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Τέλος σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.
    Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Ελπίζουμε με το παράδειγμά μας να κινητοποιήσουμε όλο και περισσότερους φορείς, όλο και περισσότερους συμπολίτες μας σε αυτή την κατεύθυνση. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη μια φορά, με την υπόσχεση να κάνουμε πάντα ότι μπορούμε ώστε να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

SEVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ


Σχόλια