ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Χοροεσπερίδα των ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ στο «Διπλόχορδο live» στα Ανω Πατήσια, Αθήνα

               Την Κυριακή μεσημέρι 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού Αστακιωτών, τον ετήσιο χορό του, στο ρεμπετάδικο «Διπλόχορδο live» Λ. Γαλατσίου και Αγ. Λαύρας 13 στα Ανω Πατήσια, Αθήνα.  
       Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και το Δ.Σ. του Συλλόγου υπόσχεται ένα όμορφο μεσημεριάνο γλέντι και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν.

Τιμή πρόσκλησης: ανά άτομο 20 ευρώ (περιλαμβάνει εξαιρετικό φαγητό, άφθονο ποτό, και λαϊκό-παραδοσιακό πρόγραμμα απο τετραμελή ορχήστρα)
Τηλ. κρατήσεων: 210 2283863
   Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.
Αναλυτικά.....



Αγαπητοί φίλοι Αστακιώτες.
           Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του,διοργανώνει την πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα μαζί με την κοπή βασιλόπιτας στο εκπληκτικό μουσικό κέντρο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE στην Οδό Γαλατσίου και Αγ Λαύρας.
          Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην πρώτη μεγάλη συνάντησή μας για να ξαναενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναδώσουμε ζωή στον Αστακό. Θέλουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας διότι θα είναι ένας ψήφος εμπιστοσύνης στο νέο Δ.Σ του συλλόγου. 
         Έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε εντυπωσιακές εκδηλώσεις στον ΑΣΤΑΚΟ που όλοι αγαπάμε και ένα μικρό δείγμα των προθεσεών μας θα τις ανακοινώσουμε εκεί. Θεωρώ ότι θα υπερισχύσει το συναίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης τόσο απέναντι στον Σύλλογο Αστακιωτών όσο και στους πολλούς συντοπίτες μας.
         Πρέπει να δείξουμε ότι η δυναμική των Αστακιωτών είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Σας ζητάμε (δεν σας παρακαλάμε) να ενισχύσετε την προσπάθειά μας ούτως ώστε να έχουμε την ηθική ικανοποίηση αλλά και την ψυχολογία μας σε υψηλό βαθμό και ότι αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε έχει ανταπόκριση. 
         Στο χέρι σας είναι να μας στηρίξετε και να μας εμψυχώσετε. Στο χέρι σας είναι επίσης να αφήσουμε πισω παλιές κακές αναμνήσεις και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον.Δεν μπορεί να μιλάμε για το μέλλον του Αστακού χωρίς να στηρίζουμε φορείς που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα του Αστακού. Εμείς έχουμε στόχο να ανεβάσουμε τον Αστακό στο μέγιστο σημείο που του αρμόζει. Εσεις θέλετε; 

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 10/2 ΣΤΟ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ. 
Η τετραμελής ορχήστρα θα σας καθηλώσει έως το βράδυ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
 ΤΟ Δ.Σ . 

ΥΓ: Επειδή το κέντρο έχει μια ορισμένη χωριτικότητα καλό  είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας σύντομα για να έχουμε τον ακριβή αριθμό προσκεκλημένων. 
       Δεν είχαμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μεγαλύτερο του συγκεκριμένου διότι η ανασφάλεια των καιρών μας καθιστούσε επιφυλακτικούς. Αν διαπιστώσουμε ότι η χωριτικότητα  θα ξεπεράσει την προσδοκία μας τότε θα πάρουμε και το διπλανό μαγαζί. 

Σχόλια