Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και τι δεν βρήκαν αστυνομικοί σε σπίτι 42χρονου στο Αγρίνιο – Τον μήνυσε και η σύντροφός του για σωματικές βλάβες και κλοπή κάρτας συναλλαγών της


Για μία σειρά από αδικήματα του ποινικού κώδικα, κατηγορείται ένας 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:
Ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ένα μαχαίρι τύπου χαντζάρα, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 9 εκατοστά, έναν γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με έξι φυσίγγια και δύο κάλυκες, έναν γεμιστήρα πιστολιού κενού περιεχομένου και δύο φορητούς ασυρμάτους τους οποίους κατείχε παράνομα. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική σιδερογροθιά.
Στο μεταξύ, εκκρεμούσε από χθες μήνυση σε βάρος του, από την 25χρονη αλλοδαπή σύντροφό του, σύμφωνα με την οποία της προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες με τα χέρια ενώ της εξαπέλυσε και απειλές. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα σύντροφό του, την αφαίρεσε κάρτα συναλλαγής μέσω της οποίας προέβη σε ανάληψη 900 ευρώ.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακής βίας, ραδιοσταθμών και υφαίρεση και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Σχόλια