Κάλαμος Λευκάδας: Καταγγελία για ένοπλους άνδρες που τρομοκρατούν τους κατοίκους

          Έξι άνδρες στον Κάλαμο Λευκάδας κυκλοφορούν κρατώντας όπλα στο νησί και σπέρνουν τον πανικό στους κατοίκους πυροβολώντας στον αέρα καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού.

      Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν δύο κάτοικοι του νησιού στη «Νέα Σελίδα» πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και δύο Ρώσους οι οποίοι έχουν μαζί τους και ένα λυκόσκυλο. Οι άνδρες φέρουν όπλα τα οποία επιδεικνύουν επιδεικτικά ακόμα και όταν επισκέπτονται τα καφενεία του νησιού.
   Όπως περιγράφουν δύο κάτοικοι, φορούν ρούχα παραλλαγής και κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ και περίπου μια εβδομάδα......     Οι κάτοικοι τόνισαν επίσης, ότι οι άνδρες πυροβόλησαν στον αέρα και εντός φουσκωτού και για αυτό τον λόγο κάλεσαν και το Λιμεναρχείο.
        Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της συγκεκριμένης «ομάδας» ούτε και έχει αναφερθεί κάποιο αδίκημα.

      Η «Νέα Σελίδα» επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Λευκάδας το οποίο και τόνισε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους εν λόγω κατοίκους δεν διευκρινίστηκε ότι οι άνδρες αυτοί πυροβόλησαν εντός φουσκωτού και έτσι τους συνέστησαν να καλέσουν την αστυνομία.
       Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι δηλώνουν τρομοκρατημένοι από την παρουσία αυτών των ανδρών, οι οποίοι φέρεται να τρομοκρατούν τους κατοίκους σε στεριά και θάλασσα.

neaselida.gr
https://www.agriniopress.gr

Σχόλια