Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία η Νίκη Φούντα

      Η κ. Φούντα θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ενώανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική λίστα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

   Υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα.
      Η κ. Φούντα είχε δεχτεί και πρόταση από τη ΝΔ, αλλά την απέρριψε.
      Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, «στρατηγικός στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι η ισχυροποίησή του ως ευρύτερου φορέα της κεντροαριστεράς, που θα συνενώνει τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς και του Προοδευτικού κέντρου.....


      Στο πλαίσιο αυτό, η Νίκη Φούντα, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση προοδευτικών λύσεων, με εθνική συνεννόηση, χωρίς πολώσεις και διχασμούς.
        Η κ. Φούντα θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική λίστα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
        Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της ΕΓ του ΚΙΝΑΛ, στέλεχος από την ΔΗΜΑΡ και την Ανανεωτική Αριστερά.
           Η συμβολή των στελεχών της Ανανεωτικής Αριστεράς οφείλει να είναι και θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας μίας σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, όπως το ΚΙΝΑΛ, που υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας, του Κοινωνικού κράτους, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτικής Οικολογίας».

thetoc.gr
https://www.agriniopress.gr/

Σχόλια