Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό ΒΟΝΙΤΣΑΣ -ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ -ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ -ΑΚΤΙΟ για συντήρηση και άρση επικινδυνότητας

              Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα τηςΕθνικής Οδού Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου, της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας- Λευκάδας και της επαρχιακής οδού Βόνιτσας- Ακτίου για την υλοποίηση τμηματικών εργασιών για συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας, έλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
        Η απόφαση αποσκοπεί στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων.......     Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
       Οι Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.

         Ακόμη αποφασίστηκε περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα τηςΕθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την χ/θ 35+000 έως την χ/θ 53+000, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιώνκαθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
     Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.

          Ακόμη αποφασίστηκε ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Ακτίου, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
    Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.

Σχόλια