ΟΑΕΔ – Κοινωφελής Δήμοι: Πότε θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες για τις 8.933 θέσεις

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής Δήμοι: Πότε θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες για τις 8.933 θέσειςΣτην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την έκδοση των προσωρινών πινάκων για τις  8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης οκτάμηνης δράσης του προγράμματος με τίτλο: «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) Δήμους και τριάντα επτά (37) Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι προσωρινοί πίνακες θα δημοσιευτούν από τον ΟΑΕΔ την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου. 
Αυτή την στιγμή οι αιτήσεις των υποψηφίων εξετάζονται από την ΑΑΔΕ και τον ΗΔΙΚΑ προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία και να επιβεβαιωθεί οι ενδιαφερόμενοι πληρούν τις προϋποθέσεις.
Μετά την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων και στη συνέχεια θα δημοσιοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες προκειμένου να προχωρήσουν οι προσλήψεις των ανέργων.

aftodioikisi.gr

Σχόλια