Σύσκεψη φορέων στο Μεσολόγγι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Επιμένουν στο αίτημα για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία οι Δήμαρχοι (ΦΩΤΟ)

Σύσκεψη φορέων στο Μεσολόγγι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Επιμένουν στο αίτημα για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία οι Δήμαρχοι (ΦΩΤΟ)Ευρεία σύσκεψη φορέων, για τα επίκαιρα θέματα της αναδιάταξης του ακαδημαϊκού χάρτη στην Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΕΔ στο Μεσολόγγι.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, οι οποίοι εξάλλου την είχαν συγκαλέσει, εκπρόσωποι φορέων του Μεσολογγίου και οι δύο βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου. Αξιοσημείωτη πάντως ήταν η απουσία εκπροσώπησης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Για μία ακόμη φορά, οι Δήμαρχοι ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου Γαβρόγλου επιμένοντας στο αίτημα για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr από την πλευρά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε η υπόσχεση να γίνει προσπάθεια για ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσουν οι τοπικοί φορείς.

Σχόλια