Λίγα λόγια Απόστολου Ν Πανταζή για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές
Θα ήθελα να πω μόνο λίγα  λόγια για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019.
Θα είμαι πολύ  σύντομος και δεν θα σας κουράσω, καθώς επίσης αυτά που αναφέρω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και σε καμία περίπτωση  τοποθέτηση της παράταξης η αλλου υποψηφίου συναδέλφου.

Ο Ερωτόκριτος Γαλουνης θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος για τα επόμενα 4 χρόνια, Εμείς είμαστε όλοι δίπλα του δίνοντας αγωνα  με ψυχή και πάθος! Στις 30 Απρίλιου λοιπόν απαντήσεις. 
Εάν τελικά υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών  σαφώς θα είναι ""Γαλούνης - Στάικος"" και ας χτυπιούνται κάποιοι κάτω σαν χταπόδια για κάτι διαφορετικό, όπου ο Γαλούνης θα κερδίσει τις εκλογές γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα  τους ψηφοφόρους μας, την παράταξη μας και εμένα προσωπικά συνεχίζοντας το μεγάλο έργο που ξεκινήσαμε!

Αν πάλι Ο Λαός του Ξηρομέρου επιλέξει για Δήμαρχο τον κύριο Παναγιώτη Στάικο,τότε εγώ θα του ευχηθώ με μεγάλη ειλικρίνεια και μέσα από την καρδιά μου, καλή θητεία και να είναι βέβαιος μιας που με τον Κλεισθένη απαιτείται συνεργασία,ότι θα έχει την προσωπική μου στηρίξη  καθώς και άλλων συναδέλφων της παράταξης μας.

Δήμαρχος δεν θα γίνει  ο αρχηγός της τρίτης  παράταξης και εδώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα μα κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον φιλο μου αρχηγό τους,την άποψη μου την έχω πει δημόσια σε παλαιότερη συνέντευξη.
Επίσης ο συνδυασμός του βεβαίως,αλλά   μερικώς,αποτελείται από άξιους πατριώτες και φίλους,δεν είναι αρκετοί όμως διότι χωρίς να γνωρίζω το γιατί,  Ίσως λόγο απειρίας, επιπολαιότητας, ίσως η αποχώρηση του Αλέξη από τον πρώτο καιρό τον οδήγησαν σε αναγκασμένες επιλογές κάποιων που μόνο καλό δεν του κάνουν.

Κάποιοι  από αυτούς διωγμενοι του Γαλουνη,Κάποιοι αλλάζουν συνδυασμό κάθε φορά,  κάποιοι θέτουν υποψηφιότητα 10 φορές και ποτέ δεν έχουν εκλεγεί,κάποιοι έσβησαν το πατριωτικό κίνημα της Συμπολιτείας  και κάποιοι μη έχοντας άλλο τρόπο να πείσουν βρίσκονται καθημερινά στην κατηγορία και τη λάσπη.
Ο Άλλος υποψήφιος του, προχθές πήγε στην Αστυνομία και ζήτησε  να μου κάνουν συστάσεις, ψευδώς ισχυριζόμενος λέει οτι του προσέβαλα την πρώην στο διαδίκτυο κτλ κτλ ..... όπου αργότερα έμαθα και Όπως φαίνεται με καθαρά πολιτικό κίνητρο και απώτερο σκοπό την αναζήτηση τρόπου ώστε να μου στερηθούν τα πολιτικά δικαιώματα... άντε τώρα να συννενοηθείς........
Ο "Αρσενικός" Ιππότης. 😂😂😂. (Ελπίζω να τα βλέπει ο αδερφός του που πριν λίγο καιρό είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία.....)

Καλές εκλογές πατριώτες μου!!!!

Καλή συνέχεια Δήμαρχε Γαλουνη!!!! Δεν πτόουμαστε  από τιτιβίσματα!!!!

Νίκη και πάλι στο Δυνατό Ξηρόμερο!

Απόστολος Ν Πανταζής 

Σχόλια