ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»
 Ο Σπύρος Κουντούρης είναι δημοσιογράφος
Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Σπύρος Κουντούρης επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου για έναν «Πειραιά Πρότυπο» και θέτει υποψηφιότητα ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: 

Ο Σπύρος Κουντούρης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Είναι παντρεμένος με την Μίνα Μαύρου από την Αμοργό,  η οποία είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής και  δημοσιογράφος. Η Μίνα εκδίδει το μουσικό  ηλεκτρονικό περιοδικό Mousikogramma.gr και η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική (σπούδασε έξι χρόνια ωδείο, πιάνο και τραγούδι). Γνωρίστηκαν στην εφημερίδα Έθνος και έχουν μία κόρη.
Από το χωριό Καραϊσκάκης, στην πλατεία… Καραϊσκάκη και στο ομώνυμο στάδιο της πόλης μας και του Θρύλου μας.
Το όνομα Καραϊσκάκης, όπως λέει ο Σπύρος Κουντούρης στο Piraeus Press.gr,  είναι συνδεδεμένο με τη ζωή του. Γεώργιος Καραϊσκάκης το Στάδιο της ομάδας μας, του Ολυμπιακού μας και Καραϊσκάκης το χωριό καταγωγής του, όπου βρέθηκε- από την Πελοπόννησο- ένα μέρος της οικογένειας. Το χωριό πήρε το όνομά του από τον αρχιστράτηγο της Επανάστασης του Γένους, ο οποίος  το 1825 είχε το στρατόπεδό του στην περιοχή και πολέμησε τον Κιουταχή και έπειτα τον Ιμπραήμ Πασά, που πολιορκούσαν το Μεσολόγγι.
Μετά το στρατό  και τη Λέσβο, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός ( τώρα φέρει το βαθμό του λοχαγού) το πλοίο της …ζωής  τον έβγαλε στο Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Έβρου στα Ταμπούρια.
Ο Πειραιάς τον αγκάλιασε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αττική και από τότε, το δέσιμο αυτό παραμένει δυνατό και αναλλοίωτο στο χρόνο, όπως η μεγάλη του αγάπη, ο Ολυμπιακός!
Τη δημοσιογραφική του καριέρα την άρχισε το 1990, όταν προσελήφθη  στην εφημερίδα    «Έθνος» και ασχολήθηκε με τα αστυνομικά, ελεύθερα και κοινωνικά θέματα.

Σχόλια