Σταύρος Θεοδωράκης: Μας ζητούσαν από τη ΝΔ να ψηφίσουμε τις Πρέσπες!

Σταύρος Θεοδωράκης: Μας ζητούσαν από τη ΝΔ να ψηφίσουμε τις Πρέσπες!
Σε μια σοβαρή πολιτική καταγγελία προέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αποκαλύπτοντας ότι βουλευτές της ΝΔ, του έλεγαν να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε να περάσει, για να μην τους μείνει η «καυτή» πατάτα.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο 247, είπε ότι αποδείξαμε τη γενναιότητά μας, μεταξύ άλλων και με το μακεδονικό. «Πολλοί από αυτούς που βγαίνουν τώρα στις πλατείες και φωνάζουν για τις Πρέσπες μας έλεγαν μην τολμήσετε να μην ψηφίσετε τη συμφωνία».  (ηχητικό)
Ανέφερε επίσης, «ποτέ δεν θα γίνουμε ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν θα φτιάξουμε σκληρό κομματικό μηχανισμό», ενώ αναφερόμενος στις ευρωεκλογές είπε ότι «ο στόχος μας στις ευρωεκλογές συνέχισε είναι το 5%, να εκλέξουμε δύο ευρωβουλευτές. Με το 4,9% δεν θα μας πείτε να πάμε σπίτι μας, βέβαια. Κοιτάξτε, δεν είμαστε αιώνιοι στην πολιτική. Αν ο κόσμος μας αφήσει μόνους μας πρέπει να τα σκεφτούμε όλα από την αρχή».
Σχολιάζοντας το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε: "Επέλεξαν να προβάλουν κάποιες κακές στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως όταν έλεγε ότι δεν θα δεχτούμε ποτέ όνομα περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία και τα παράγωγά της.
Πώς είναι δυνατόν να το χειροκροτούν άνθρωποι αυτό που ήταν η παρακμή της χώρας; "
Μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε: "Θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες ένα φυλλάδιο με πέντε προτεραιότητες της χώρας και αυτό το κείμενο θα είναι η βάση για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία με το πρώτο κόμμα. Στην ερώτηση γιατί πρόταση συγκυβέρνησης να γίνει στο Ποτάμι και όχι στο ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι "το μέλλον της χώρας δεν είναι η επιστροφή στο παρελθόν".

Σχόλια