Θωμάς Καρφής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο πολίτης»


Ο Θωμάς Καρφής γεννήθηκε το 1983, μεγάλωσε στα Βλυζιανά και πέρασε τα νεανικά του χρόνια στον Αστακό, όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα.
Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος - Μηχανικός στο ΑΤΕΙ Πάτρας και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Αποβλήτων στο ΕΑΠ.
Είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό, Προϊσταμένη της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Υδοοικονομίας Βασιλική Γαλούνη με την οποία έχουν μια κόρη 4 ετών.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης (Λιόγερμα καφέ), με το εμπόριο ζωοτροφών καθώς και με τον πρωτογενή τομέα.
Έχω θέληση και διάθεση να προσφέρω στον τόπο μας, να υπηρετήσω και να στηρίξω τα συμφέροντα όλων μας, με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, όπως πράττω γενικότερα στη ζωή μου.
Στόχος και φιλοδοξία μου είναι μέσα από συλλογική προσπάθεια να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και στις δυσκολίες που βιώνουμε στην καθημερινότητα σαν πολίτες.
Όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι που αποφασίσαμε να ζήσουμε και να επενδύσουμε στον τόπο μας οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να χτίσουμε με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις ένα καλύτερο μέλλον για τον Αστακό μας.”
Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου!

Σχόλια