Βασίλης Τσάρκος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης


Ο Βασίλης Τσάρκος, γεννημένος το 1969, κατάγεται από τον Αστακό και είναι ο πρωτότοκος γιος του Ιωάννη και της Μαρίας Τσάρκου. Οι ρίζες που τον συνδέουν με τούτο τον τόπο είναι πολύ βαθιές και οι δεσμοί άρρηκτοι.
Η μεγάλη του αγάπη για τον Αστακό σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, τον ώθησαν να αποκεντρωθεί και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τομέα του Τουρισμού, επενδύοντας σημαντικά, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη, με την ίδρυση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Giannis Village Resort”, η οποία ακόμα και σε καιρούς κρίσης “ανθεί” και συνεχώς αναπτύσσεται.
Στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ξηρομέρου το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Πρώτα ο Πολίτης».
Διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί τρία συναπτά έτη, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 έως και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου σε θέματα Παιδείας, Τουρισμού, Ποιότητας Ζωής, Πολιτισμού κτλ.
Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί τόσο από την επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και από τη συνεχής ενασχόλησή του με τα κοινά, παρέχει τα εχέγγυα για την επιτυχή συμβολή του στο Αυτοδιοικητικό έργο.

Σχόλια