Τι απαντά ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη σύλληψη του διακεκριμένου ποινικολόγου! (VIDEO)

Τι απαντά ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη σύλληψη του διακεκριμένου ποινικολόγου! (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή, φέρεται μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του να ζήτησαν 2 εκ. ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο, προκειμένου να μην παραστεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος (επίσης συλληφθείς για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών) ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του.
Συγκεκριμένα ο Αριστείδης Φλώρος, έχει υποστηρίξει ότι σε συνάντηση το καλοκαίρι του 2017, στην οποία δεν ήταν παρών αλλά του είχε μεταφερθεί από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, και στην οποία συμμετείχαν ο κ. Ζαφειρόπουλος, ο Αλ. Λυκουρέζος και ένας ακόμα δικηγόρος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Ζαφειρόπουλο να πει στον Φλώρο ότι θέλουν 2 εκατ. ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.
Οι συνεργάτες του κ. Λυκουρέζου δηλώνουν σοκαρισμένοι αλλά και θυμωμένοι για τη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου.
Παράλληλα, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατό να έρθουν σε επαφή μαζί του.
Παρακολουθείστε τι λέει το περιβάλλον του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ΕΔΩ
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, εξέφρασε την ελπίδα, η σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου να μην είναι αποτέλεσμα οποιαδήποτε πολιτικής σκοπιμότητας.
Όπως είπε, το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Λυκουρέζου στερείται κάθε λογικής αιτιολογίας, καθώς είναι επώνυμο πρόσωπο με γνωστά στοιχεία και μόνιμο τόπο διαμονής. “Τον φέρουν ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση από το 2014, αργά το θυμήθηκαν κάποιοι”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε τι λέει ο κ. Κονταξής ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Σχόλια