Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί για τον Αστακό» η Κωνσταντίνα Μπακομιχάλη


Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Μπακομιχάλη, κόρη του Ηλία Μπακομιχάλη και της Λένας Μιοβόλου, εγγονή του Γιώργου Μιόβολου. Γεννήθηκα στις 30 Μαΐου 1995. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στον Τομέα της Ναυτιλίας στον οποίο και δραστηριοποιούμαι ως εργαζόμενη στην Ναυτιλιακή Εταιρεία Prometheus Maritime Ltd.
Αποφάσισα να δηλώσω Παρών στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου και να συμμετέχω ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αστακού με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ», συμπορευόμενη με αξιόλογα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.
Την Πενταετία που πέρασε με Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλούνη έγιναν πολλά για τον Αστακό μας! Και αυτά ήταν μόνο η αρχή! Μένει να γίνουν πολλά περισσότερα! Σ’ αυτή την προσπάθεια για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του Αστακού μας σας θέλω όλους δίπλα μας!
Με σωστή καθοδήγηση, σωστό χειρισμό, ήθος, αξιοπρέπεια και ένα μεγάλο χαμόγελο, θα πορευτούμε μαζί για να βρούμε νέες ιδέες και τρόπους έτσι ώστε ο τόπος μας να αξιοποιηθεί και άλλο και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ταυτότητα και την αισθητική του.
Με την υποψηφιότητα μου θέλω να μεταφέρω τη φωνή των νέων ανθρώπων στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης μας και με πολλή θέληση, όρεξη και μεράκι για δουλειά θα προσπαθήσω να βοηθήσω να μετριαστούν τα άγχη και οι αγωνίες μας για τον τόπο μας!
Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, τον Αστακό, να ξεχωρίσει και θέλω να γνωρίζετε πως δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας!

Σχόλια