ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑΟΥΜΗΗ συμμετοχή στα κοινά του τόπου μου, δεν αποτελεί για μένα τουλάχιστον, ούτε φιλοδοξία, ούτε επαγγελματικό προσανατολισμό.
Δόξα το Θεό, έχω την τύχη, τα τελευταία δώδεκα χρόνια, να εργάζομαι πάνω στοαντικείμενο των σπουδών μου, τις πολιτικές επιστήμες και να βιοπορίζομαιαξιοπρεπώς από αυτό. Ακόμη, στον ελεύθερο χρόνο μου, κάνω κάτι που μου αρέσει και με κάνει χαρούμενο, γράφω! Πρόσφατα μάλιστα, κατάφερα να εκδόσω και το πρώτο μου βιβλίο, ένα μυθιστόρημα......

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τα κοινά, απορρέει από την ανάγκη μου, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Είναι με λίγα λόγια πρωτίστως καθήκον με βάση τις δικές μου αξίες.
Πέντε χρόνια πριν, οι συντοπίτες μου, με εξέλεξαν δημοτικό τους σύμβουλο. Στα πέντε αυτά χρόνια, έγιναν αρκετά. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα ασφαλώς. Όμως, τα πράγματα, έξω από τον χορό, φαίνονται πάντα πιο εύκολα.
Σήμερα, διεκδικώ ξανά την ψήφο των Ξηρομεριτών, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου, Ερωτόκριτου Γαλούνη.
Πιστεύω πως, έχω τις δυνατότητες και την όρεξη, να τους αντιπροσωπεύσω επάξια, παρά τις όποιες αντιξοότητες.
Έχω μάθει, να μην κρύβομαι στα δύσκολα και να είμαι σεμνός στα εύκολα.
Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, θέτω τον εαυτό μου εκ νέου στην κρίση των συντοπιτών μου, με μοναδική μου φιλοδοξία, να δω ξανά ένα ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!
Καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψηφίους μου, όλων των παρατάξεων. Αντίπαλος μας, είναι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Νίκος Ναούμης
πολιτικός επιστήμονας - συγγραφέας

Ο Νίκος Ναούμης, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Είναι συγγραφέας και εργάζεται ως πολιτικός επιστήμονας στον ιδιωτικό τομέα. Το 2014, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση Και το ΝΠΔΔ Πολιτισμός - Περιβάλλον – Αθλητισμός - Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια του δήμου. Μιλά καλά αγγλικά και αρθρογραφεί τακτικά στον ηλεκτρονικό τύπο.
www.nikosnaoumis.gr


Σχόλια