ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ .Γράφει ο Χρήστος Ευσταθίου Τσιλίκης


ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Όταν πληροφορήθηκα ότι η Διαμάντω (Μαντώ) Τσιλίκη του Σπύρου θα είναι υποψήφια, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, Δήμου Ξηρομέρου, δε ρώτησα πιο ψηφοδέλτιο επέλεξε, ούτε ποιος ηγείται σ΄ αυτό. Χάρηκα για την απόφασή της και της  ευχήθηκα «Καλή επιτυχία» και η πορεία της να είναι μακρά στα πολιτικά δρώμενα, όποια και αν είναι αυτά, ακόμα και πέραν της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η Διαμάντω (Μαντώ) είναι ένα νέος άνθρωπος με οράματα και καινοτόμες ιδέες. Πέραν το νεαρόν της ηλικίας της, είναι ισορροπημένο άτομο, χαρισματικό, με αξίες και αρετές σπάνιες για την εποχή που διανύουμε.

Είναι φοιτήτρια Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εξαιρετικές επιδόσεις.
Προσωπικά είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι νέοι, διαχρονικά, διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες και στην πραγματοποίηση υψηλών στόχων και ιδανικών. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι το μέλλον τους ανήκει, ότι είναι φορείς αξιών και οραματισμών που θα αλλάξουν τον κόσμο για ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο αισιοδοξία.
Θα σταθώ δίπλα της. Θα  τη στηρίξω, όχι μόνο γιατί μας ενώνει κοντινός βαθμός συγγένειας εξ αίματος, αλλά και γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο σταυρός προτίμησης για εκείνη, θα είναι προς όφελος του συνόλου των κατοίκων του Δήμου μας, που ευελπιστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Διαμάντω (Μαντώ)  «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

Χρήστος Ευσταθίου Τσιλίκης

Σχόλια