ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ: Υπηρέτησα τον Δήμο Ξηρομέρου (30 μήνες Αντιδήμαρχος και 60 ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου) εθελοντικά χωρίς καμία πάγια Αντιμισθία!!

           Ο Βασίλης Μουρκούσης Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου, κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου, χωρίς όμως να μπορέσει να εκλεγεί και με ανακοίνωση του, ευχαριστεί και δίνει  τη δική του απάντηση, τονίζοντας: "Στους 30 μήνες ως Αντιδήμαρχος και στους 60 ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου υπηρέτησα και τις δύο θέσεις εθελοντικά χωρίς καμία πάγια Αντιμισθία, όποιος βρει ένα ένταλμα να εκδόθηκε με όποιο ποσό για αντιμισθία στο όνομα Μουρκούσης Βασίλειος θα του το επιστρέψω στο 100πλάσιο".

Ο κ. Μουρκούσης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     Αστακός, 5.6.2019 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                        
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ     
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες, 
          Στη παρουσίαση του Απολογισμού μου ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είχα γράψει ότι ο λαός του Ξηρομέρου θα αποφάσιζε αν θα ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος ή όχι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 
      Ο λαός αποφάσισε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου που σε τέσσερις (4) εκλογικές αναμετρήσεις που ήμουν υποψήφιος με εξέλεξαν τις τρεις (3).....             Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους 192 που άντεξαν και με ψήφισανσε αυτές τις εκλογές. Θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στον Στέλιο Παπαναστάση που κέρδισε την έδρα του Συνδυασμού στην Αλυζία. 
      Θέλω να Συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την εκλογή του και να του ευχηθώ Κάθε Επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

          Θέλω να ζητήσω να ορίσει τον νέο Πρόεδρο του Νομικού προσώπου το δυνατόν συντομότερο προκειμένου να ενημερωθεί για τα επείγοντα και εκκρεμή θέματα προκειμένου να μην υπάρξει καμία δυσλειτουργία στο νέο ξεκίνημα.

         Τέλος, καλώ όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου να μας υποβάλλουν τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών, τα προγράμματα και τους προϋπολογισμούς για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού το αργότερο μέχρι 25.6.2019.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους,
Ο Πρόεδρος Μουρκούσης Βασίλειος

Υ.Γ:
      Στους 30 μήνες ως Αντιδήμαρχος και στους 60 ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου υπηρέτησα και τις δύο θέσεις εθελοντικά χωρίς καμία πάγια Αντιμισθία όποιος βρει ένα ένταλμα να εκδόθηκε με όποιο ποσό για αντιμισθία στο όνομα Μουρκούσης Βασίλειος θα του το επιστρέψω στο 100πλάσιο.

Σχόλια