Θάνος Μωραΐτης: Να πορευτούμε ξανά μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες

Με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία και την υποψηφιότητα του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Θάνος Μωραΐτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

        Πριν λίγους μήνες αποδέχθηκα την πρόσκληση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να συστρατευθώ στον αγώνα για την αναγέννηση της Δημοκρατικής – Προοδευτικής Παράταξης.
      Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την τιμή να είμαι στο ψηφοδέλτιο νίκης στην Αιτωλοακαρνανία.
   Μπαίνω στη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου διεκδικώντας για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπατριωτών μου.
      Οι προοδευτικοί πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας με στήριξαν και με τίμησαν αρκετές φορές στο παρελθόν. Δώσαμε μαζί σπουδαίους αγώνες και πετύχαμε σημαντικές νίκες, υπηρετώντας πάντα πίστα τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας........      Σας καλώ να αγωνιστούμε πάλι γι’ αυτές τις διαχρονικές αξίες.
      Μπροστά μας υπάρχει μια εκλογική μάχη με ξεκάθαρα διλήμματα.
        Είτε θα έχουμε μία κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, με υπουργούς συνοδοιπόρους της ακροδεξιάς και την στήριξη των ολιγαρχών .
  Είτε θα έχουμε μία προοδευτική και δημοκρατική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία.
      Αν θα έχουμε μια κυβέρνηση που θα σχεδιάσει και θα συνεχίζει να υλοποιεί προοδευτικές αλλαγές με ένα σχέδιο για μια δικαιότερη κοινωνία ή αν η χώρα θα παραδοθεί στους μεταπράτες μιας παρασιτικής οικονομίας για μια νέα λεηλασία.
    Το στοίχημα λοιπόν των επόμενων ημερών είναι κρίσιμο.
      Να ξαναβρεθούμε, να πορευτούμε μαζί ξανά με τους προοδευτικούς πολίτες με τους οποίους δώσαμε κοινούς αγώνες.
         Υπάρχει πλέον ένα ιστορικό προοδευτικό προσκλητήριο. Δεν είναι προσκλητήριο άμυνας, είναι προσκλητήριο νίκης.
     Προχωράμε μαζί ξανά για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη , την Αλληλεγγύη, την Κοινωνική Συνοχή, την Κοινωνική Δικαιοσύνη
    Οι προοδευτικές δυνάμεις ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν.
      Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ για μια Προοδευτική Διακυβέρνηση ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ.

Σχόλια