Απόστολος Νικ. Πανταζής Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκεΣυνδημότες  & Συνδημότισσες,

η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το Ξηρόμερο  αποφάσισε να δώσει την εντολή διακυβέρνησης του τόπου στο Συνδυασμό.
του Γιάννη Τριανταφυλλάκη .
Η εντολή δόθηκε και είναι σεβαστή .
Ο νικητής καλπάζει και ο νους του έχει ψηλώσει δέκα φορές πάνω από τα ποσοστά του !!!!!!
Σε αυτό το σημείο τα παχιά λόγια της προεκλογικής περιόδου και η Δημαγωγία λαμβάνουν τέλος , η επόμενη μέρα απαιτεί σκληρή δουλειά και σύνεση.
Η τέχνη  του να κερδίζεις και η τέχνη του να χάνεις δεν έχει διαφορές.Απαιτούν και οι δύο να έχεις αυτοπεποίθηση και εσωτερική συγκρότηση , ώστε να μην σε συνεπαίρνει σαν φτερό στον άνεμο η λύπη ,ούτε όμως και η χαρά ,πρωτίστως να έχεις αίσθηση του μέτρου,αυτό που λέμε ''Χαρακτήρα''.
Η σημερινή δημοτική αρχή αφήνει πίσω της παρακαταθήκη  έτοιμα έργα , ήδη δημοπρατημένα  μελέτες και χρήματα στο ταμείο .
Δυστυχώς οι προκαταλήψεις  και η άγνοια πολλών ήταν αρκετά για να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της στο προσεχές μέλλον.
Θέλοντας ο τόπος μου να πάρει το δρόμο της αισιοδοξίας ,της ανάπτυξης,της προόδου ,της εξωστρέφειας  και της αλληλεγγύης επένδυσα πρωτίστως με ιδιωτική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας και εν συνεχεία φλέρταρα κατόπιν δική σας παρότρυνσης με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Χωρίς αποκλεισμούς ,χωρίς διαιρέσεις πρόσφερα με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου .
Πίστεψα ότι αυτό που  θα κέρδιζε το στοίχημα της προόδου είναι το ''Εμείς''και η ελευθερία στην συνείδησή μας .Δώρισα αλλά δεν τιμώρησα όπως αρμόζει η τέχνη της πολιτικής , βλέπετε εγώ δεν είμαι πολιτικός ούτε και θα γίνω   !
Έχω μάθει στην ζωή μου να βάζω υψηλούς στόχους , να αγωνίζομαι επίμονα και υπομονετικά , μεθοδικά και με συνέπεια για να πετύχω .Να είμαι σταθερός στις αποφάσεις μου και τις επιλογές μου αποδεικνύοντας το σε κάθε μου βήμα απο την αρχή έως το τέλος .
Τα μεγάλα ταξίδια είναι οι πιο σημαντικές εμπειρίες στην ζωή κάθε ταξιδιώτη , εκείνα που είναι   ικανά να σου χαρίσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις . Κάπου εδώ τελειώνει και το δικό μου ταξίδι με τα κοινά 2014-2019.Σημειώνοντας ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού κάποιοι συνοδοιπόροι μου έπαθαν Jet Lag !!! 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου στους φίλους μου ,στους ανθρώπους που με στήριξαν κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση του Συνδυασμού « Δυνατό Ξηρόμερο».Ένα ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης Ερωτόκριτο Γαλούνη για την στήριξη του στην ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκα μεγάλωσα και αγαπώ ! 
Σαν απλός πολίτης , μακριά από κάθε νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαι δίπλα σας να επικροτήσω οποιαδήποτε θετική -αναπτυξιακή απόφαση απ όπου κι αν προέρχεται . 
Στην Νέα Δημοτική Αρχή εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία για το καλό του τόπου μας .
Σαν επίλογο αυτής της εκλογικής περιόδου θα ήθελα να τονίσω να μην παραμείνετε στην θέληση της Ελπίδας και η Ανατροπή να μην μείνει στο Τώρα .... 
Πρώτα ο Πολίτης και μετά η έπαρση , γιατί αυτός θα είναι ο αυστηρότερος κριτής των έργων σας . Η κρίση του δεν θα αργήσει να έρθει ! 

Καλή Επιτυχία 
Απόστολος Ν.Πανταζης

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για το κοινωνικό και επικοινωνιακό σου επίπεδο.Περισσοτερο όμως για το ήθος την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που σε διακρίνουν.Να ξέρεις κάτι Αγαπητέ φίλε Αποστολή.....Άνθρωποι σαν εσένα είναι πάντα Νικητές σε καθετί ...... Σου εύχομαι εγώ και όλη η ομάδα μου Καλή συνέχεια σε ότι θεωρήσεις σωστό να διεκπαιρεωσεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου