Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019: Η Μουσική Βαρκαρόλα και η 5η Γιορτή Ψαριού στην παραλία της ΒΟΝΙΤΣΑΣ

          Όλα έτοιμα για την γιορτή της Μουσικής Βαρκαρόλας και της 5ης Γιορτής Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου που θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019, στις 21:30 από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας.
      Η εκδήλωση συγκεντρώνει πλήθος κόσμου στην παραλία της Βόνιτσας σε μια μεγάλη γιορτή της πόλης 
      Όλες οι βάρκες θα πρέπει από τις 21.00 να βρίσκονται  στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου για την παραλαβή του κόσμου.
     Όλα θα ξεκινήσουν από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας  στις 21.30.............        Εκεί τα ψαροκάικα του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας μαζί με τις βάρκες των ιδιωτών και των παιδιά του Ναυταθλητικού ομίλου Βόνιτσας  θα ξεκινήσουν υπό τους ήχους της μουσικής και της φωνής της Ειρήνης Λωλου, με κατεύθυνση το φάρο και την παραλία της Βόνιτσας.
          Παρακαλούνται όλες οι βάρκες που θα πάρουν μέρος να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας από τις 21.00 έτσι ώστε να παραλάβουν τον κόσμο που θα περιμένει.
       Στις βάρκες θα έχουν την δυνατότητα να μπει μικρός αριθμός  μικρών και μεγάλων ανθρώπων. Θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας  και αυτοί από τις  21.00 έτσι ώστε να μοιραστούν στις βάρκες και να ακολουθήσουν την Βαρκαρόλα.
        Οι βάρκες με τους ήχους της καλοκαιρινής καντάδας θα περάσουν το φάρο της Βόνιτσας και μπουν στο λιμάνι της παραλίας Βόνιτσας θα βολτάρουν αρκετές φορές κατά μήκος του λιμανιού.
        Τα φαναράκια, τα βεγγαλικά και οι ήχοι των καντάδων  θα δημιουργήσουν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.
         Εκπλήξεις αναμένονται και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND που θα φωτίσουν τον ουρανό της Βόνιτσας και την θάλασσα του Αμβρακικού.

           Στην συνέχεια στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα θα στηθεί γλέντι με παραδοσιακή, νησιωτική και λαϊκοδημοτική ορχήστρα  με την παρέα του Δευτερέου και την  Ειρήνη Λώλου με καταγωγή από τα Παλιάμπελα.
        Εκεί θα προσφερθούν δωρεάν ψητά ψάρια και παραδοσιακές πίτες από τις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών  Βόνιτσας.
      Θα υπάρχουν αναψυκτικά, κρασί και μπύρες από τον Σύλλογο Γυναικών Βόνιτσας
      Το γλέντι θα κρατήσει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επισκέπτης.

Φέτος η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ και η 5η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου γίνεται με την συνεργασία:
-Του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας
-Του Συλλόγου ΚΑΠΗ Βόνιτσας
-Του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας 
-Του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας
-Του Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND 

           Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο φάρο Βόνιτσας και να γευτούμε τα ψητά ψάρια  και τις πεντανόστιμες πίτες από τις γυναίκες των συλλόγων

       Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Σχόλια