Συνελήφθη 62χρονος με 12 δενδρύλλια κάνναβης και ένα κιλό χασίς στον ΜΑΧΑΙΡΑ Ξηρομέρου - [ΦΩΤΟ]  Συνελήφθη χθες το πρωί, σε περιοχή του Ξηρομέρου (Μαχαιράς), από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 62χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

           Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία και σε αποθήκη του δράστη, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:......


-Ένα κουτί, με υπολείμματα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους (480) γραμμαρίων,
-Έξι ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, με (330,86) γραμμάρια κάνναβης,
-Έξι αποξηραμένες κορυφές κάνναβης, συνολικού βάρους (140) γραμμαρίων,
-Οκτώ αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης,
-Ένα κυτίο που περιείχε χασισέλαιο,
-Δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
-Δυο πλαστικούς τρίφτες κάνναβης,,
-Έξι συσκευασίες σπόρων κάνναβης, κενές περιεχομένου,
-Ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (18) εκατοστών
-Δυο συσκευασίες βιολογικού οργανικού λιπάσματος
-Πεχασιόμετρο, ηλεκτρονικό υγρασιόμετρο, ανεμιστήρας, μεγεθυντικός φακός και
-Πλήθος εργαλείων

        Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δράστη, οι αστυνομικοί, εκρίζωσαν και κατέσχεσαν δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη και το ύψος τους έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα.
          Ο 62χρονος καλλιεργούσε την φυτεία μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο, με περίφραξη ύψους (3,5) μέτρων, που αποτελούνταν από σύρμα και σκίαστρο και επιπλέον περιβάλλονταν από ελαιόδεντρα.
       Επιπλέον, καλλιεργούσε έξι διαφορετικές ποικιλίες κάνναβης, για την ανάπτυξη των οποίων χρησιμοποιούσε οργανικά – βιολογικά λιπάσματα, με σκοπό να επιτύχει την μέγιστη δυνατή απόδοση.

     Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή Μεσολογγίου.ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

Σχόλια