Θέρμο: Οικογενειακό επεισόδιο και… τρεις συλλήψειςΣε τρεις συλλήψεις στην περιοχή του Θέρμου προχώρησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμου, μετά από οικογενειακό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, ένας 58χρονος με τον 29χρονο γιο του διαπληκτίστηκαν με συγγενικό τους ανδρόγυνο (60χρονος άνδρας και 58χρονη γυναίκα).
Ειδικότερα, στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψη του 58χρονου, του 60χρονου και της 58χρονης, ενώ αναζητείται ο 29χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος μήνυσε τον 60χρονο και την 58χρονη για εξύβριση και απόπειρα κλοπής, ενώ με τη σειρά τους αυτοί κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 58χρονου και του 29χρονου γιου τους, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.
Τα αίτια που οδήγησαν στο οικογενειακό αυτό επεισόδιο φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου.
agriniopress.gr

Σχόλια