Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτικά και διπλώματα στο Αγρίνιο



Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν χθες, από το απόγευμα και έπειτα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στο Αγρίνιο για κλοπή, ναρκωτικά και έλλειψη διπλωμάτων οδήγησης.
Συγκεκριμένα, στις 20:40 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 37χρονο ο οποίος νωρίτερα φέρεται να αφαίρεσε από ράφια πολυκαταστήματος, προϊόντα αξίας περίπου 47 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Στις 22:00 το βράδυ στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του κόμβου Ρίγανης, συνελήφθη ένας 38χρονος Ρώσος για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, βρέθηκαν στην κατοχή του 14,5 gr χασίς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Τέλος, στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας 78χρονος γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ενώ για το ίδιο αδίκημα συνελήφθη στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παναιτωλίου – Καινουργίου ένας 19χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ.
agriniopress.gr

Σχόλια