Μεσολόγγι: Έφτασε ο κόμπος στο χτένι στα Ταμπακαριά

Μεσολόγγι: Έφτασε ο κόμπος στο χτένι στα Ταμπακαριά

Στην Εισαγγελία διαμαρτυρήθηκε ομάδα κατοίκων που έπεσαν θύματα κλοπών από Ρομά
Στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου απευθύνθηκαν κάτοικοι της περιοχής Ταμπακαριά του Μεσολογγίου, καθώς δεν αντέχουν άλλο τις κλοπές και τις εισβολές στα σπίτια τους, κυρίως από Ρομά.
Προκάλεσαν και μια μικρή ένταση έξω από τα γραφεία των Δικαστών, βγάζοντας έτσι την αγανάκτησή τους χωρίς φυσικά να δημιουργήσουν περεταίρω προβλήματα αφού μοναδικό τους αίτημα είναι η ασφάλειά τους.
Αφορμή για την επίσκεψή τους στην Δικαιοσύνη στάθηκε ένα περιστατικό όπου ένας Ρομά τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν πεζή και η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο. Δυο ημέρες αργότερα και ενώ η γυναίκα εξακολουθούσε να βρίσκεται στο νοσοκομείο «άγνωστοι» μπήκαν στο σπίτι της και την κατακλέψαν.
Ο κόμπος έφθασε πλέον στο χτένι όπως λένε οι κάτοικοι και αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται. Μάλιστα κάποιοι από την αγανάκτησή τους είπαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους καθώς δεν μπορούν να βλέπουν τους ηλικιωμένους γονείς τους να βασανίζονται από τους κλέφτες και τους ληστές.
Οι Δικαστές προσπάθησαν να τους εξηγήσουν ότι βαδίζουν σύμφωνα με το Nόμο και δεν μπορούν να κάνουν κάτι που να μην είναι βασισμένο σε αυτόν. Από την στιγμή που πολλές κακουργηματικές πράξεις έχουν μετατραπεί σε πλημμελήματα, τα χέρια των Δικαστών είναι δεμένα όσο και αν κατανοούν το πρόβλημα και προσπαθούν να προστατεύσουν τους πολίτες.
sinidisi.gr

Σχόλια