Ξυλοκόπησαν ελεγκτές ΑΑΔΕ σε γαμήλιο γλέντι στις Σέρρες

Ξυλοκόπησαν ελεγκτές ΑΑΔΕ σε γαμήλιο γλέντι στις Σέρρες

Μώλωπες και σκισμένα ρούχα ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας δύο ελεγκτών της ΑΑΔΕ να κάνουν την δουλειά τους σε κέντρο διασκέδασης στις Σέρρες, όπως καταγγέλλει ο γραμματέας του τοπικού συλλόγου εφοριακών.
Χτυπήματα και προπηλακισμούς δέχτηκαν δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ οι οποίοι προσπάθησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε παραλίμνιο κέντρο διασκέδασης στην Κερκίνη Σερρών, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.
Ο γραμματέας του τοπικού συλλόγου εφοριακών κατήγγειλε πως οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να εργαστούν διακριτικά αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος – πιθανότατα για να αποτρέψει εξέταση των βιβλίων του – ενημέρωσε με μικρόφωνο τους παρευρισκόμενους για την παρουσία των ελεγκτών.
Ομάδα περίπου 40 έως 50 θαμώνων εγκλώβισε τους εφοριακούς στην κουζίνα και τους εξύβρισε. Στην συνέχεια ορισμένοι έσκισαν τα ρούχα ενός εφοριακού και τον χτύπησαν. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες.
Ο γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Σαϊτανούδης, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι οι ελεγκτές δεν γνώριζαν ότι στο κατάστημα φιλοξενούνταν γλέντι, καθώς οι έλεγχοι, με βάση το ΑΦΜ των επιχειρήσεων, προγραμματίζονται στοχευμένα στα κεντρικά της ΑΑΔΕ στην Αθήνα.
Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη κι έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τον χτυπημένο εφοριακό, προσέθεσε ο κ. Σαϊτανούδης. Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει διαμηνύσει πως οι ποινές για όσους επιτίθενται σε ελεγκτές θα είναι βαρύτατες.
sinidisi.gr

Σχόλια