ΤΟΠΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Το μέλι της Χρυσοβίτσας !!!



Ο συγχωριανός μας Θεόδωρος Δημ. Γεωργούλας ασχολείται με την μελισσοκομία από το 2014. Ξεκίνησε δειλά-δειλά με 7 κυψέλες και σήμερα αριθμεί περί τις 40.
Το μέλι που παράγει προέρχεται απο άνθη (ανθόμηλο) κι από λυγαριά και βελανίδια. Φέτος ξεκίνησε μια δοκιμαστική προσπάθεια για θυμάρι και για έλατο.
Ο συγχωριανός μας παραγωγός, μας ανέφερε ότι οι περιοχές που εδρεύει το μελισσοκομείο του, είναι το Κάστρο “Κόροντα” και η θέση “Πίλακκο”.
Οι περιοχές αυτές προσμετρούνται για την άσκηση της μελισσοκομίας καθ’ όσον είναι θερμές περιοχές με μεγάλη βιοποικιλότητα (πλήθος μελισσοκομικών φυτών, όπως ασφάκα, παλιούρι κ.α.).
Το παραγόμενο μέλι, λόγω των τοπικών του χαρακτηριστικών, έχει μεγάλη ζήτηση έναντι του μελιού από άλλες περιοχές του ελλαδικού χώρου.
Να σημειωθεί ότι το μέλι το προσφέρει, όπως συλλέγεται από την κυψέλη, χωρίς να υποστεί κάποια επεξεργασία, που υποβαθμίσει την ποιότητά του.
Την καλή ποιότητα του παραπάνω προϊόντος εγγυώνται η εμπειρία του από τα σεμινάρια γύρω από την σύγχρονη μελισσοκομία κι ο κατάλληλος εξοπλισμός, τον οποίο διαθέτει ο συγχωριανός μας παραγωγός. Διατίθεται στην Χρυσοβίτσα και στην Αθήνα. Για παραγγελίες στα τηλ. 2102518024 και 6983446352. Αντιπρόσωπος στην Χρυσοβίτσα ο Κώστας Παντ. Σάββας τηλ. 266460-93218 και 6945552208.

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ 

Σχόλια