Με κάθε επισημότητα και με τη λαμπρότητα που της ταιριάζει γιόρτασε το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο την 28η Οκτωβρίου 1940

Με κάθε επισημότητα και με τη λαμπρότητα που της ταιριάζει γιόρτασε το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο την 28η Οκτωβρίου 1940.
Αρχικά ο διευθυντής του σχολείου κ. Μπότσιος Γεράσιμος απήφθηνε χαιρετισμό και είπε λίγα λόγια για την 28η Οκτωβρίου συνδέοντας την με τα τωρινά γεγονότα που βιώνουμε. Εν συνεχεία η υπεύθυνη δασκάλα για την γιορτή ανέγνωσε κάποια σημαντικά γεγονότα για τους ήρωες μας και την τιμή που τους αποδίδουμε καθώς και για τα γεγονότα που συνέβησαν και έδωσε το λόγο στους μαθητές.
Τα παιδιά της Γ και Δ τάξης ετοίμασαν με την δασκάλα τους κα Κουντούρη Παρασκευή μια υπέροχη γιορτή. Τα παιδιά παρουσίασαν ένα θεατρικό με τίτλο περιμένοντας στο σταθμό για το  μέτωπο βάζοντας το κοινό (γονείς, συμμαθητές και συγγενείς) στο κλίμα των ημερών και καταχειροκροτήθηκαν. Επίσης είπαν τα τραγούδια των ημερών και όλα αυτά μπροστά σε μια υπέροχη σκηνή που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί τους.

Τα παιδιά την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου μετά την εκκλησία θα παρελάσουν στον Αστακό.

Συγχαρητήρια! Χρόνια πολλά και του χρόνου!



Σχόλια