Σπύρος Διαμαντόπουλος: “Δεν Εκβιάζομαι, Είμαι Ελεύθερος”

Σε δήλωσή του σχετικά με τα έργα που ψηφίσθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος αναφέρει σε δήλωσή του:

«Τα έργα ψηφίσθηκαν με σκοπό ν’ αλλάξουν την καθημερινότητα των δημοτών. Φυσικά και δεν κόπηκε κανένα έργο, όπως ισχυρίσθηκαν ο πρώην δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα, γιατί απλά δεν υπήρχε! Υπήρχαν μόνο τίτλοι έργων προεκλογικού χαρακτήρα, με σκοπό την εκδούλευση των δημοτών.
Για το λόγο αυτό, δεν κόπηκε το έργο της οδοποιίας σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες, αλλά ενισχύθηκε από 260.000 σε 460.000. Η μεταφορά χρημάτων από ανύπαρκτα έργα χωρίς καμία ωρίμανση και διαδικασίες δημοπράτησης, έγινε για να δημιουργηθεί το παραπάνω έργο που αφορά το γενικό συμφέρον των δημοτών και όχι προεκλογικές υποσχέσεις.
Ο κ. Καραπάνος και η δημοτική του ομάδα, δεν αναφέρει τίποτε για το μεγάλο έργο του Ηλεκτροφωτισμού των 400.000 από χρήματα που «λιμνάζουν» αναξιοποίητα στα ταμεία του Δήμου (587.000) με απόφαση της προηγουμένης κυβέρνησης. Το έργο αυτό με πολλαπλή εφαρμογή αλλάζει τη δυτική περιμετρική του Μεσολογγίου, την είσοδο του Αιτωλικού (που ντροπιάζει κάθε νοήμων άνθρωπο) και παρεμβαίνει σε Νεοχώρι και Κατοχή που επίσης παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα έλλειψης υποδομών ηλεκτροφωτισμού. Από τις εκπτώσεις θα δημιουργηθεί ένα νέο έργο.
Ο κ. Καραπάνος και η δημοτική του ομάδα επίσης δεν αναφέρουν σκόπιμα τα ποσά για τα σχολικά κτήρια που η κατάστασή τους είναι σε τραγικό επίπεδο και δίκαια οδηγούν μαθητές, δασκάλους και γονείς σε απόγνωση. Δεν μας λένε όμως γιατί τρεις μήνες μετά τις εκλογές ενώ είχαν το χρονικό περιθώριο δεν υλοποίησαν το έργο τους! Τι τους εμπόδισε και δεν δημοπράτησαν τις «ώριμες» μελέτες τους!
Ευτυχώς οι δημότες δεν έχουν κοντή μνήμη κι έστειλαν στην αντιπολίτευση τον κ. Καραπάνο. Όσο για την προσωπική… «βεντέτα» που επιχειρεί ν’ ανοίξει, του απαντώ πως ματαιοπονεί. Οι κάθε είδους «επιθέσεις» εκλαμβάνονται με χιούμορ καθώς δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας. Όπως άλλωστε του έχω πει και στο παρελθόν «Δεν εκβιάζομαι, είμαι ελεύθερος».

Σχόλια