«Ανεσις»: Συγκινητική Η Ανταπόκριση Των Αγρινιωτών Στον Κουμπαρά Για Τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Συγκινημένοι οι Αγρινιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στις χθεσινές δύο προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου ΆΝΕΣΙΣ για να προσφέρουν στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Συνολικά τα έσοδα από την προβολή της ταινίας JOKER ανέρχονται στο ποσό των 1.000 euro , τα οποία θα κατατεθούν από το Δήμο Αγρινίου σε ειδικό λογαριασμό που έχει ανακοινωθεί από την οικογένειά του.
Στο χώρο του ΑΝΕΣΙΣ  θα παραμείνει ο κουμπαράς που στήθηκε προκειμένου, όσοι πολίτες επιθυμούν,  να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για το μικρό αγόρι.
«Οι Αγρινιώτες έχουν αποδείξει την ευαισθησία, την αλληλεγγύη  και την έμπρακτη συμπαράστασή τους. Στεκόμαστε στο πλευρό αυτής της οικογένειας με την ευχή να κερδίσει την μάχη που δίνει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι και δικό μας παιδί και όλοι μαζί γινόμαστε οι δικοί του ήρωες», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Τα έσοδα που συγκεντρώνονται σε όλη τη χώρα θα διατεθούν για την στήριξη του αγοριού που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Βοστώνη για να λάβει θεραπεία.

Σχόλια