Ξεκίνησε η νέα εποχή Χάβου στον Παναιτωλικό!

Aυτό που φάνταζε, μετά το «διαζύγιο» με τον Λούις Κάστρο , ως το πιθανότερο έγινε πραγματικότητα: ο Μάκης Χάβος αναλαμβάνει νέος προπονητής στον Παναιτωλικό. Έφθασε το μεσημέρι  στο Αγρίνιο, έκανε την απογευματινή προπόνηση ενώ αύριο θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Μαζί του και αυτή τη φορά ως βοηθός προπονητή ο Μπάμπης Μιχαηλίδης ωστόσο αντίστοιχο πόστο διατηρεί και ο  Λουτσιάνο ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βασίλης Κλιάφας.
Ο 50χρονος Μακεδόνας τεχνικός ξεκίνησε την τρίτη θητεία του ως πρώτος προπονητής (έχει και μια θητεία ως βοηθός επί Γεωργαμλή) στο Αγρίνιο με μια δύσκολη αποστολή, να επαναφέρει την αισιοδοξία  στην ομάδα που συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό στις πρώτες έξι αγωνιστικές και να την ωθήσει στην ανάκαμψη. Μπροστά του έχει,  το ερχόμενο Σάββατο, τον αγώνα με τη Λάρισα και ο χρόνος είναι πλέον πιεστικός.
Έχει εικόνα του ρόστερ και φυσικά των δεδομένων του πρωταθλήματος, ξέρει  πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο, «πονά» την ομάδα και απολαμβάνει τη στήριξη του κόσμου. Υπάρχουν προϋποθέσεις αλλά θα κριθεί εκτου αποτελέσματος.
Ο Μάκης Χάβος κάθησε στον πάγκο του Παναιτωλικού από τον Γενάρη του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και συνδύασε τη θητεία του με την άνοδο στην Superleague και την καλύτερη θέση (7η) σε αυτή. Επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017  και αποχώρησε έναν χρόνο μετά. Πέρυσι έκανε μια επιτυχημένη σεζόν με τη Λαμία από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι.

Σχόλια