Κορυφώνεται η αγωνιά των φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Μεσολόγγι..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Μεσολόγγι..


Πλησιάζουμε στα τέλη Οκτώβρη και τα μαθήματα ακόμη να ξεκινήσουν στο Μεσολόγγι. 



Με την αγωνία και το φόβο να χαθούν μαθήματα των φοιτητών παίζουν όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς πλησιάζουμε στα τέλη Οκτώβρη χωρίς να γίνονται μαθήματα με εξαίρεση τριών μαθημάτων μικρών εξαμήνων. Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ανήκει πλέον στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ τα μαθήματα που έπρεπε να ξεκινήσουν γίνονται στο Μεσολόγγι.







Με τη διαδικασία πρόσληψης των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη και ένα τμήμα χωρίς γραμματεία οι φοιτητές βρίσκονται σε δύσκολή θέση καθώς δε υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να απευθυνθούν για να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα τους και το μέλλον του εξαμήνου να μοιάζει αβέβαιο και ίσως και της χρονιάς καθώς οι φοιτητές του τέταρτου έτους να τους προστίθεται ένα ακόμη ακαδημαϊκό έτος σε περίπτωση μη διεξαγωγή εργαστηρίων..

Πάντως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από παλιούς καθηγητές μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις  και ίσως δημοσιοποίηση ενός πλήρους προγράμματος..

"Σε ένα νόμο με τόσες έδρες στην βουλή και  κάνεις δε νοιάζεται για την αναβάθμιση του και τα αφήνουν όλα στην Πάτρα" αναφέρουν μεταξύ άλλων φοιτητές του τμήματος..

Σχόλια