Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της ΠΑΝΣΥ


Στην ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ‘’ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η Παρουσίαση του βιβλίου της ΠΑΝ.ΣΥ. ( Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία ) 30 χρόνια προσφοράς 1989 - 2019 ¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Το βιβλίο έγραψε ο Αλέξανδρος Σάββας και χορηγός της έκδοσης Χρήστος Σαλαούνης πρόεδρος ΟΣΥΒΑ........
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη , την εκδήλωση χαιρέτησε  ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής για το βιβλίο μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ και συγγραφέας Νίκος Μήτσης , Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος ΟΣΥΝ , Κώστας Τσιάκαλος Δημοσιογράφος ποιητής.
Ακολούθησε μπουφές με παραδοσιακά ποτά .
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΝΣΥ παρέστη σύσσωμο καθώς και οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών Μέλη της ΠΑΝΣΥ .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς , Σπύρος Κωσταντάρας Δήμαρχος Θέρμου, Κώστας Γεωργούλας Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Ξηρομέρου, Χριστόδουλος Ρηγάλος  Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Καραΐσκάκη Ξηρομέρου, Δημαδαμα Ζέφη Εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ . Ανδρέας Μακρυπίδης πρώην βουλευτής , Τρυφιάτης Πάνος πρώην πολιτευτής, Θανάσης Κατερινόπουλος πρώην πολιτευτής,  Χρυσόστομος Πατούλας Εκδότης και πάρα πολλοί άλλοι..
Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου Της ΠΑΝΣΥ ...
ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ  













Σχόλια

  1. Πάνο δεν βλέπω κανέναν απο την παράταξη του κυρίου Τριανταφυλλάκη εσυ έτρεχες και τους προφωνούσες και δεν αξιώθηκε κανείς να περάσει να παραστεί αλλα θα μου πεις ποιος απο αυτους γνωρίζει απο αυτα.
    την δουλεια τους θέλαν να κάνουν και την έκαναν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Κύριος Σαμαλέκος Αθήνα ήταν δεν αξιώθηκε να περάσει αλλα ειναι για μεγάλα σαλόνια στην παράταξη Ανατροπή τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στο διοικητικο συμβουλιο της ΠΑΝΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Εκδοση του βιβλίου ενα μεγάλο μπράβο στο συγγραφέα πρόεδρο εφετών Αλεξανδρο Σάββα και ενα παραδειγμα προς μίμηση τον Χρήστο Σαλαούνη τον χορηγό της έκδοσης του βιβλίου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου