Δημος Ξηρομέρου: Σφοδρή κακοκαιρία και σήμερα. Κινητοποίηση για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και για την καταγραφή ζημιών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Εξαιτίας των σημερινών έντονων καιρικών φαινομένων, από την πρώτη στιγμή, το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται σε διάφορα σημεία του για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.
             Παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμόδιοι αλλά και οι Δημότες για την σωστή καταγραφή των αναγκών να επικοινωνούν με τον Δήμο ώστε να γίνεται ιεράρχηση αποκατάστασης των ζημιών και απαραίτητων παρεμβάσεων.
Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση σας.

Παραθέτουμε τηλέφωνα επικοινωνίας: 
-Δήμαρχος: 2646360521
-Γραμματεία Δημάρχου: 2646360536-46
-Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας  Λαϊνάς Κων/νος: 26460360533
-Τεχνική Υπηρεσία: 2646360530

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σχόλια

  1. . Ο κυριος αντιδημαρχος το πρωι δεν απαντουσε καθολου στα τηλ. και οταν επιτελους απαντησε μας ελεγε οτι δεν ειχε μηχανημα . Γιατι παντα ειζε μηχανημα η αλυζια ? μην λενε ψεμματα. το ρεμα το καθαρισε ο κοσμος. το μηχανημα ειρθε μετα. ο κυριος αντιδημαρχος παλιογιαννης νευριαζε και φωναζε και εβριζε τον κοσμο. Αν δεν ξερει , οφειλει να εχει υπομονη και να μαθει. Να ενημερωθει ο δημαρχος γι ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαθοι της Αλυζίας να μην ξανά επαναληφθούν. Οχτώ κ τέταρτο που τελικά περάσαμε το ρέμα -τσάπα κύριε δεν είχε ερθει- κ αν το jcb ήταν στις φυτείες κ όχι Αστακό θα πνιγόμαστε? Έλεος Λέσβου κ δεν υπάρχουν τσάπες μες στην Αλυζία που θα μας πεις ήθελε μια ώρα να ρθει.κ αφού ήρθε τα μπάζα γιατί τα πήγε ξανά πάνω κ ξαναμπούν σε το ρέμα για να πάρει κ άλλο μεροκατο σήμερα η για να μας πνίξει σίγουρα? Ραβε ξηλώνε χθες ταχας καθαρησε ..τα μπουκοσε μπροστά στο ρέμα δηλαδή κ σήμερα το πρωί ξανά τα ίδια..........απαντήστε μου παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου