ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΓΑΣ: Δεν πάει άλλο... με τη νέα διακοπή νερού στον ΑΣΤΑΚΟ!!!

Ο Νίκος Ζώγας, Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, με τον συνδυασμό του Π. Στάϊκου, οργισμένος με τη νέα διακοπή νερού στον Αστακό, υπογραμμίζει:

Η Φριτάουν της Σιέρρα Λεόνε στην Ελλάδα εν έτη 2019 βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!

            Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση αγανακτισμένος ως δημότης να καταγγείλω την τραγική κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες 3 ημέρες στην πρωτεύουσα του δήμου μας.
        Δεν είναι η πρώτη φορά (και για να προλάβω όσους πουν ότι κάνω εντυπώσεις ή βιάζομαι να κάνω κριτική στην "Νέα" δημοτική αρχή) όμως 3 ημέρες και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είμαστε χωρίς το ύψιστο αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ είναι ανήκουστο  και απαράδεκτο!!!...        Επιτέλους Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας.  Αφήστε κατα μέρους τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχετε μεταξύ σας γιατί τους πολίτες τους ενδιαφέρει το νερό.
         Διοικειτε, έχετε εκλεγεί με ποσοστό 75% για να λύσετε τα προβλήματα των δημοτών τα οποία γνωρίζατε πολύ καλά όπως άλλωστε το λέγατε προεκλογικά.
      Αυτό που συμβαίνει χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση είναι ανήκουστο!

       Μην έχετε απαιτήσεις όμως από τους δημότες να είναι συνεπείς και τυπικοι στις υποχρεώσεις τους όταν εσείς οι ίδιοι δεν είστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι τους και μην ζητάτε να πληρώσουν το νερό το οποίο δεν είναι καν πόσιμο και τους το στερειτε κάθε τόσο...

       Οφείλετε το ελάχιστο να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη και να αποκαταστήσετε άμεσα το πρόβλημα!!!
     Με αγανάκτηση πρώτα ως ενεργός πολίτης και μετά ως δημοτικός Σύμβουλος.

Σχόλια

 1. Κυριε Ζωγα να αγοράσετε βαρέλι νερου θα σας χρειαστεί αυτη την τετραετία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αν ειχανε κι ενα βαρέλι λάδι και αλευρι για τηγανήτες, τυρί και ενα βαρελάκι κρασί,
  θα βγάζαμε το χειμώνα μια χαρά κι ωραία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αν ειχαμε κι ενα βαρέλι λάδι και αλευρι για τηγανήτες, τυρί και ενα βαρελάκι κρασί,
  θα βγάζαμε το χειμώνα μια χαρά κι ωραία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κυρίε Ζωγα οι δημοσιεύσεις στα social media Έτσι για να κάνουμε εντύπωση είναι ο εύκολος τρόπος, εσείς δεν είστε Απλώς δημότης είστε δημοτικός σύμβουλος ως δημοτικός σύμβουλος έχετε καταθέσει την άποψή σας πως θα λυθεί το πρόβλημα έχετε εσείς κάνει πρόταση στη δημοτική αρχή για την οριστική επίλυση του προβλήματος του νερού Αν ναι τότε καλό θα ήταν να δημοσιεύσετε αυτό και όχι κριτικές που μπορεί να κάνει ο καθένας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου