Βιολογικός Αστακού η αλήθειες να λέγονται !!!


Ένα έργο που τον φάκελο είχε έτοιμο και είχε υποβάλει η προηγούμενη δημοτική αρχή και είχε πάει στο περιφερειακό συμβούλιο  και είχαν  παρθεί οι ακόλουθες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
με την υπαρ. 267/28-12-2018 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΑΔΑ: Ψ46Κ7Λ6-46Ξ) περί προ ένταξης του έργου του θέματος στο Επενδυτικό Πρόγραμμα Π.Δ.Ε. έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής. Ελλάδας χρηματοδοτούμενου από τους Κ.Α.Π.

 Με την υπαρ. αρ. 268/28-12-2018 απόφαση  Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΑΔΑ: ΩΘΒΛ7Λ6-Μ3Τ) περί έγκρισης  του τρόπου ανάθεσης του έργου του θέματος.

Δέστε τον ολοκληρωμένο φάκελο και με ποια σειρά προηγήθηκε ώστε να φτάσει στην εν λόγο επιτροπή.


Πρέπει εδώ να συγχαρούμε την παράταξη του Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος κυρίου Φαρμάκη για την επίσπευση τ ων διαδικασιών.



Πηγαίνοντας το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αποφάσισε τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση κακοτεχνιών του Κεντρικού Αποχετευτικού Δικτύου Αστακού Δήμου Ξηρομέρου».και αναρτήθηκε στο  «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, εκκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου:
Το έργο είναι προϋπολογισμού: 60.000 € (χωρίς Φ.Π.Α.) και 74.400 € (με Φ.Π.Α.).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.








Σχόλια